Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(357)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Świetnie radzi sobie z kablówką. Organizowałem wszystkie taksówki w moim teleskopie i regulowałem kable sieciowe w moim domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Vše ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good super towar polecam ,... wery good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2018

    Supporto autoadesivo per cavi, si fermano con una semplice fascetta, aderisce a qualsiasi superficie meglio se pulita e liscia. si può utilizzare in casa per il computer o gli elettrodomestici, in auto e/o nella moto. Ottimo prezzo e anche la qualitù ++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    it is a must have item in every household. very practical and has a lot of capabilities to tide things up or cable management. you can use the sticker on the back or it has 2 holes for nail or screw. I am recommending to buy it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    La relación calidad precio es insuperable, el pegamento se sostiene muy bien. buen producto. Plástico Resistente y si el pegamento se daña, se pueden poner dos tornillos de M2. Recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2018

    Esta muy bien y a buen precio muy práctico para organizar cables y me los “roban” mucho para adornar con globos, estos en particular me parece que traen poco pegamento pero resulta suficiente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2018

    Il prodotto è come descritto, funzionale ed economico. Il biadesivo è di basso spessore e bisogna vedere nel tempo se terrà o tenderà a staccarsi .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    Artículos de muy buena calidad a un buen precio Llegaron en excelente condiciones

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 443
    • Ft4 892
    • Ft21 794
    • Ft3 142
    • Ft1 268
    • Ft4 541
    • Ft3 842
    • Ft3 176
    • Ft3 842
    • Ft1 744
    • Ft2 782
    • Ft7 566
    • Ft2 095
    • Ft28 434
    • Ft7 690
    • Ft7 868
    • Ft4 193
    • Ft3 494