Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2016

    Works with the Arduino Adafruit NeoPixel Library!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2016

    Led di buona fattura e qualità, molto luminosi e facili da configurare con Arduino (libreria Adafruit_NeoPixel).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Wszystko wydaje się być dobre cena była doskonała polecam bez wahania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    ich liebe sie das löten is jetzt nix für Grobmotoriker aber mit etwas Übung geht es schnell von der Hand.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2017

    The leds seem of good quality. I have not tested them yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2017

    Items arrived inside a protective zipped bag, containing 10 neopixels each. They may be small, but they're blindingly bright.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2016

    good led, easy to use with arduino!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2016

    I put the first 50 together en they all worked fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2016

    Perfect LED’s! The small board size allows you to make directly a led matrix display. I ordered a second 100 pcs for that reason.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2022

    Otrzymaliśmy 200 ledów. Świetnie! Zamówienie 5 września dotarło 15 września. Tylko 10 dni, dość szybko dla darmowej wysyłki 🥰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.40
    • US$5.99
    • US$73.82
    • US$6.92
    • US$11.99
    • US$8.08
    • US$36.95
    • US$22.99
    • US$32.39
    • US$79.99
    • US$21.84
    • US$26.44
    • US$11.49
    • US$21.93
    • US$5.99
    • US$3.99
    • US$8.08
    • US$28.86