Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Górny dodatek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    Works great. It uses the HT5019 SoC (Its a Cortex M0). The debug port (SWD) and Serial (UART2) are exposed in the board (check the attached image). I wish I could only find who manufactures it so I can ask them to release a firmware that outputs the data not only in the screen but also in the serial port.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2019

    Odličan panelmetar za monofazne instalacije. Meri osnovne parametre mreže: Napon (U), Struju (I), Snagu (P), Frekvenciju (Hz), Faktor snage (cosFI), Energiju (Wh) Displej je jako čitljiv i dobro se vidi iz svih uglova. Moja iskrena preporuka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    Uređaj je jako jednostavan za instaliranje, a veoma je koristan. Daje pregled osnovnih parametara električne mreže. Može da se koristi kao kontrolno brojilo za monofazne potrošače. Jako sam zadovoljan i iskreno ga preporučujem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    Odličan monofazni panelmetar. Meri: - Napon - Struje (do 100A) - Snagu - Frekvenciju - Faktor snage (cosFi) - Potrošenu el.energiju Potražite predstavljanje na mom YT kanalu ELEKTRIČAR 1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2019

    Дошло быстро за 14дней. Подключил работает всё показывает надо проверить как правельно или нет.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2018

    Muy buen producto llego es buen estado y en el tiempo estipulado sometiendo a pruebas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2020

    Banggood jest bardzo dobry warkinggg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2019

    installed. working.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2019

    Facile da installare, immediato nella lettura, offre una veduta d'insieme di tutti i parametri dell'impianto. Utile per controllare la funzionalità dell'impianto elettrico e tenere sotto controllo i consumi. Molto soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,025
    • Ft5,723
    • Ft5,723
    • Ft15,669
    • Ft3,614
    • Ft3,312
    • Ft16,573
    • Ft6,929
    • Ft5,120
    • Ft4,518
    • Ft56,958
    • Ft3,614
    • Ft14,463
    • Ft8,737
    • Ft3,011
    • Ft3,011
    • Ft21,395
    • Ft3,312