Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(281)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(281)
    • 5 Star(258)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Świetna jakość Amp.Heat umywalka z pastą termiczną zgodnie z oczekiwaniami. Wejście liniowe działa dobrze, ale z małym szumem i hałasem. To trochę dziwne, gdy chodzi o historię bluetooth, wzmacniacze działają idealnie. Czy jest jakiś sposób, żeby naprawić linię? Zasilanie z zasilacza w trybie 24v.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    its ok all god Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Fajny wzmacniacz, nie uwierzysz, jak dobry jest na te pieniądze! To naprawdę HiFi i świetnie działa z Bluetooth! Popijam i rozkoszuję się moimi ulubionymi piosenkami na mojej posiadłości, brzęcząc! :-) On chce tylko dobrych głośników!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Pomimo małych rozmiarów wzmacniacz daje doskonały dźwięk i potężny 2x100w. Osobiście podłączam go do zasilacza 24v3a i do 100w 8ohm głośników dźwiękowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Zrobiłem krótki test. Próbowałem działać pod napięciem w zakresie 9-24 V. Impedancja głośnika to 6 Ohm. To działa dobrze. Przy długim obciążeniu może być problem z chłodzeniem. Przepaść nad chłodnicą jest niewielka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Ładnie, podłącz i graj! Połączył też Alexę z tym! Początkowo nie mogła go znaleźć przez 'odkryć urządzenia bluetooth', ale działała przez Alexa.amazon.com. Kroki do podjęcia: W lewym menu wybierz Ustawienia. W ramach urządzeń wybierz urządzenie Alexa, które chcesz połączyć z głośnikiem. Wybierz Bluetooth. Naciśnij Para nowe urządzenie. Poczekaj, aż Twój głośnik Bluetooth pojawi się w dostępnych głośnikach i go wybierz. Ładnie zapakowane: metalowe dystanse, śruby, mały śrubokręt. Tylko mało negatywna: obudowa jest otwarta po bokach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Cóż, za mniej niż 10 lat nie oczekiwałem zbyt wiele, a kiedy wyjąłem karton z plastikowego opakowania, nadal nie byłem pod wrażeniem. Po złożeniu tego i podłączeniu paru głośników z recyklingu ze starego radia DAB, które przestało działać mogę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Przepuszczę przez to kilka utworów i mogę potwierdzić, że wokal jest gładki i bas jest dość głęboki. Nadal muszę zbudować obudowę, ale uważam, że będzie to warte wysiłku. Dla pieniędzy jest to świetny zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo zadowolony i pod wrażeniem tego wzmacniacza. Próbowałem tylko z małym (9V 0,5A) PSU, ale nadal brzmi dobrze z parą małych 4 Ohm głośników. Użyję tego jako urządzenia stereo w garażu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    To działa dobrze w 19V DC. Chciałbym, żeby producent zostawił wystarczająco miejsca, by go zamontować. Z obrotowym przełącznikiem, dwustronna taśma nie będzie działać. Więc musiałem wymienić śruby na odstające i zamontować zielony akryl na odwrocie. Potem udało mi się przykręcić go do ściany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo szybki odbiór i niezawodny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 485
    • Ft6 714
    • Ft2 134
    • Ft2 745
    • Ft10 222
    • Ft5 285
    • Ft7 987
    • Ft6 695
    • Ft14 102
    • Ft4 882
    • Ft5 187
    • Ft5 492
    • Ft3 050
    • Ft2 745
    • Ft1 279
    • Ft2 882
    • Ft7 630
    • Ft2 134