Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2020

    Niesamowita jakość i cena Niestety paczka została zmiażdżona i rozerwana z jednej strony, ale zadziwiająco tylko termometr się zepsuł. Świetne opakowanie, żeby było bezpiecznie, wykonujesz niesamowitą robotę. Listonosz wykonał złą robotę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Produkt pojawił się na czas, skrzynka została uszkodzona przez tranzyt lub cło, ale dobrze opakowane. Żaden przedmiot nie został uszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo zadowolony z jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Świetny top! Otrzymany w 10 dni w idealnym stanie, wszystko było dobrze zapakowane w folię bąbelkową, 6 klipsów zamiast 5, mimo że termometr jest ok;) niektóre łagodne zarysowania na łokciu szklanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Dziękuję, to dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Jestem w dobrej formie i to szybko. Bardzo ładnie zapakowane. Kupię więcej rzeczy. Bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Almost 2 months to received good, covid 19 number one

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Na początek chciałbym powiedzieć, że jestem bardzo mile zaskoczony moim pierwszym zakupem online z Banggood. Wszystko, co zamówiłem było w paczce, paczka została dostarczona w odpowiednim czasie, a wszystkie kontakty za kulisami były bez znaczenia.(obsługa klienta, wysyłka, itp.). Jestem tak zadowolony z każdego aspektu tego zakupu, że już zamówiłem więcej produktów i rozgłaszałem wieści do przyjaciół i rodziny. Jeszcze raz dziękuję i proszę, kontynuujcie tę zajebistą robotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Otrzymałem przedmiot i jestem bardzo zadowolony! Użyję go w najbliższej przyszłości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Świetny produkt! Jestem zaskoczony jakością za tą cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.46
    • US$19.62
    • US$11.54
    • US$20.69
    • US$5.99
    • US$12.64
    • US$6.46
    • US$20.78
    • US$139.99
    • US$30.44
    • US$19.37
    • US$13.79
    • US$21.93
    • US$20.69
    • US$45.07
    • US$18.47
    • US$7.46
    • US$97.01