Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Jak zwykle strona bardzo przyjazna dla użytkownika. Produkt? FANTASTYCZNY!!! Prosty design, łatwy w użyciu. Łatwa w czyszczeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Chciałem tego od jakiegoś czasu, w końcu go kupiłem i cieszyć się każdym wydanym centem jest dobra jakość działa idealnie i idealnie rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Produkt wygląda bardzo dobrej jakości, został już przetestowany i działa idealnie, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Wspaniały produkt. Fajna i doskonała jakość. Efekty LED dają temu urządzeniu produkt 7 Star. Bardzo dobra pojemność wody. Może użyć 24 Godziny. Zasilacz USB może również przenieść urządzenie do odległych miejsc i może uczynić go urządzenie przenośne. Kochał to urządzenie i zdecydowanie polecałby tego dostawcę innym. Dotarcie w 5 dni do Arabii Saudyjskiej. Przesyłka jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Bardzo ładne. Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Jest to konieczne dla zdrowego środowiska wewnątrz domu lub Officeów. Ten sam produkt u wielkiego detalisty 860

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dzięki, 😁👌🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Rada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.09
    • US$32.33
    • US$11.54
    • US$141.74
    • US$24.14
    • US$7.99
    • US$21.93
    • US$62.99
    • US$31.17
    • US$21.93
    • US$25.40
    • US$53.99
    • US$12.69
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$34.64
    • US$28.86
    • US$78.99