Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2020

    Produkt zakupiony dnia 15/10/2020 opublikowany natychmiast i dotarł do Brazylii dnia 23/10 Zapłacono mi za 190 dolarów Dotarło dobrze zapakowane wszystko poprawnie w dniu 11/11/2020 Zrobiłem kilka szybkich testów. Widziałem, że działa idealnie Dziękujemy sprzedającemu i Banggoog Gorąco polecam To nie jest mój czarny zakup i nie będzie to nawet mój ostatni zakup....

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    I received the soldering station quite fast, in one week from EU warehouse in CZ. the device works propperly, gets fast into and out of sleep and the temperature seems to be consistent .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zamówienie otrzymało bardzo szybką dostawę Muszę tylko zrobić testy jutro to minie kilka dni na testy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Działa świetnie zgodnie z przeznaczeniem. Produkt warty polecenia nie wielka różnica z oryginałem quick.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Przybyli szybko z CZ. Spróbowałem i jestem zadowolony. /Jednostka działa idealnie. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Produkt jest dobry, logistyka była rozczarowująca. Produkt jest rzucany przez płot i może deszcz kapelusza mokrego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Looks pretty good for this price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Bardzo szybki oryginalny cena tylko opakowanie nie ma taśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$18.47
    • US$21.09
    • US$9.23
    • US$6.99
    • US$11.89
    • US$55.99
    • US$124.19
    • US$10.94
    • US$169.31
    • US$12.29
    • US$4.96
    • US$45.59
    • US$12.99
    • US$88.19
    • US$25.21
    • US$27.99
    • US$23.99