Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2021

    Produkt jest mały tak, ale działa, gdy słońce zachodzi automatycznie, gdy słońce wychodzi deszcz i śnieg nie zatrzymał go przed wodoszczelnym działaniem baterii, które wychodzą z pudełka są miękkie jak guma w 15 dni. Jeśli nie używasz baterii, to jeśli uszkodzi pilota, lampa nie będzie używana tak jak chcemy. Dostarczone w ciągu 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    szybko dotarł do Grecji,26/02/21, poprzez czeski magazyn, Złożenie zamówienia 18 lut 2021 14:18 Jak tylko położyłem panel na słońcu, zaczęło się ładowanie I natychmiast włączył światło. Jest idealny dla pieniędzy, które dałem Nie, nie. Giannis

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Moje pierwsze wrażenie jest pozytywne, panel słoneczny ładuje baterię, i nawet z małym okresem słonecznym, ostatnie jest na 6 godzin, wystarczająco jasne na mój balkon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Zawsze mieć po raz pierwszy nez, produkt nie pochodzi to co zostało opisane na zdjęciu było mówiąc, że jest 100W i pochodzi z 15W. Śmieci, śmieci, śmieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Πολύ καλός. Μοιάζει με 10 watt. Λίγο πλαστικουρα το πάνελ και το τηλεκοντρόλ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Ciekawy produkt, prawdopodobnie go użyję, 😂😂, miał tylko jeden wiszący bar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Szybka wysyłka zgodnie z opisem, dobry stosunek jakości do ceny. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    W tych recenzjach, myślę, że niektórzy ludzie oczekują, że LED słoneczny za 20 dolarów będzie działał tak dobrze, jak lampa klimatyczna za 150 dolarów. Musisz być realistą. Zgadzam się, że 10 000 LM musi być błędne i mam nadzieję, że to tylko błąd w druku. Nawet najjaśniejsza żarówka Philips LED ma około 5000 lumenów. To światło wygląda bardziej jak 1000 LM, co jest podobne do żarówki 75 W. Byłem zaskoczony, jak skuteczny jest ten produkt! Jak na cenę, panel słoneczny jest dość duży, a światło LED jest jasne. Tylko nie oczekuj cudów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Jak widzicie, kupiłem bieg 50w i przyszedł 15w pocztą. Wysłałam kilka maili i jak na razie brak odpowiedzi. Nawet nie odpowiadają, więc ceny, które biorą. Pieluszkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Doskonały produkt, ponad oczekiwania, to ładuje bardzo dobrze nawet przy złej pogodzie i utrzymuje się na całą noc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 749
    • Ft4 892
    • Ft4 505
    • Ft3 899
    • Ft5 592
    • Ft3 294
    • Ft4 593
    • Ft4 892
    • Ft6 052
    • Ft326 959