Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Jest jaśniejszy niż zwykły telewizor, po drugiej stronie ulicy. Ale kiedy jesteś ponad 6 stóp od urządzenia, to jest jak na zdjęciu. Podoba mi się produkt wysokiej jakości. Jeśli stoisz bliżej jasności urządzenia jest idealne, a następnie led tv, ale obraz wygląda tak, jeśli stoisz z dala od urządzenia więcej niż 2 mt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Dobry produkt, trzeba uważać, aby nie go źle traktować lub plamić, tych, które mają tanie projektory, to pomaga im poprawić obraz zawsze i gdy jest on widziany w zakresie poniżej 15 stopni, zasadniczo zawsze trzeba zobaczyć go z przodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Ładne opakowanie, szybka wysyłka. Jakość produktu. Kolory i jasność są lepsze niż wystające na ścianie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Otrzymałem towar dziś po południu. Havn't jeszcze test., również komentarz po testach., pakowanie nie jest wystarczająco dobre. To takie sobie. To moje pierwsze zamówienie, cieszę się, że mam to., dzięki Banggood. 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo jasny ekran tylko powodem, dla którego nie mogę dać mu 5 gwiazdek jest kąt widzenia, im dalej od środka, tym ciemniejszy jest

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Wygląda dobrej jakości produkt (wewnętrzne i zewnętrzne warstwy) i cena jest absolutną kradzieżą. Przetestuję to później i odwrócę się z kolejnymi uwagami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Produkt dokładnie do tego, co zostało zaoferowane. Szybka wysyłka, dotarł do Peru w 18 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Płótno bez ani jednego z pheito gratuluje show Sprawdziłem, że nie ma żadnej skazy Do góry, do góry w dół Aktywuj Lorda (ang

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Super fajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 895
    • Ft2 745
    • Ft6 714
    • Ft8 393
    • Ft6 103
    • Ft11 598
    • Ft36 603
    • Ft73 209
    • Ft6 714
    • Ft3 966