Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Jest jaśniejszy niż zwykły telewizor, po drugiej stronie ulicy. Ale kiedy jesteś ponad 6 stóp od urządzenia, to jest jak na zdjęciu. Podoba mi się produkt wysokiej jakości. Jeśli stoisz bliżej jasności urządzenia jest idealne, a następnie led tv, ale obraz wygląda tak, jeśli stoisz z dala od urządzenia więcej niż 2 mt

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Wady wady: - Kreatury nie są łatwe do usunięcia Zalety: - Nawet w jasny dzień (2 zdjęcie jest z otwartymi zasłonami w jasnym świetle dziennym, w najgorszym przypadku obrazu) Jeśli spojrzeć bezpośrednio to jest przyjemne Wskazówka: - Nie kupuj, jeśli nie zainstalujesz dokładnie naprzeciwko siebie; projektor, punkt widzenia i musisz być w tej samej linii lub max 200 - Jeśli spojrzysz z kątów >300 zobaczysz też niechciane światła, ponieważ jest to fizyka, odbija światło - Użyteczny do instalacji prostopadłej Informacje o załączaniu: Lewa strona: twarz przeznaczona do użytku Środek: Rzadka twarz (niektórzy wolą to używać) Po prawej: Naga ściana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Dobry produkt, trzeba uważać, aby nie go źle traktować lub plamić, tych, które mają tanie projektory, to pomaga im poprawić obraz zawsze i gdy jest on widziany w zakresie poniżej 15 stopni, zasadniczo zawsze trzeba zobaczyć go z przodu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Ładne opakowanie, szybka wysyłka. Jakość produktu. Kolory i jasność są lepsze niż wystające na ścianie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Zdjęcia zrobione z przodu, jasne i ciemne. Skomentował twój

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Otrzymałem towar dziś po południu. Havn't jeszcze test., również komentarz po testach., pakowanie nie jest wystarczająco dobre. To takie sobie. To moje pierwsze zamówienie, cieszę się, że mam to., dzięki Banggood. 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo jasny ekran tylko powodem, dla którego nie mogę dać mu 5 gwiazdek jest kąt widzenia, im dalej od środka, tym ciemniejszy jest

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Wygląda dobrej jakości produkt (wewnętrzne i zewnętrzne warstwy) i cena jest absolutną kradzieżą. Przetestuję to później i odwrócę się z kolejnymi uwagami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Wygląda na to, że tak. Ale to wymaga wyprostowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 711
    • Ft23 252
    • Ft5 412
    • Ft7 005
    • Ft11 783
    • Ft11 911
    • Ft8 757
    • Ft44 914
    • Ft19 110
    • Ft47 781