Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2020

    Towary są dobre. Obsługa dostawy MIST ЄКСПРЕС jest okropna. Na paczce znajduje się dokładny adres i przynoszą na pocztę 20km od miejsca wskazanego na paczce. Nie polecam ekspresu mgiełowego 👇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Świetne role, 👍🏼 Czas dostawy trochę długi, ale moje oczekiwania były więcej niż przekroczone w cenie! Już zamówiłem kilka następnych! Łatwy montaż i super jasny! Najwyższa klasa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Otrzymałem go dzisiaj 45 dni, aby dostać się do mojego domu, jest trochę mała myśl, że był większy, nie testował nawet bardziej wydaje się być dobrej jakości, w końcu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Są lepsze niż droższe, które kupiłem na BG. Bardzo jasne i wykrywanie ruchu jest świetne. Bardzo mi miło, że wysłałam do rezydencji w USA. To było dość wolne. Nic z BG nigdy nie jest szybkie, ale światła są cudowne. Pewnie jeszcze dwa. Zawsze kupuj więcej, niż ci się wydaje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Cześć, Banggood. Otrzymałem dwa światła, ale oba mają plamy na panelu słonecznym i nie powinny, pracują tylko 3 godziny na noc, i ładują promieniami słonecznymi przez około 10 godzin dziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2019

    It's working as stated by the seller. Very good. It will be better if a replaceable battery slot is provided, do that it can be used in house without charging in sunlight. It gives sufficient light in my staircase area.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    работает хорошо👍🎅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Działa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Te są bardzo jasne i przyjmują dostateczną ilość dziennie w zimie na dużej szerokości północnej, gdzie mieszkam, mimo że ogniwo słoneczne wydaje się małe jak na wewnętrzną komórkę 1865. Nie wyglądają na wodoodporne i nie mają uszczelek ani uszczelek. Jednak, będąc na zewnątrz w pełni odkryty deszczem, śniegiem i mroźną pogodą, działają doskonale przez miesiąc, kiedy zostały zainstalowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SidVIP3
    SR
    28/10/2020

    Od razu wyszło z pudełka. Bardzo jasno. posiada 4 tryby; - Wyłączony - Wniosek uruchomiony - Przyćmiony - Włączone Muszę jeszcze w pełni przetestować panel słoneczny i takie tam. Panel słoneczny był luźny. Przewody nadal połączone, ale klej trzymał go sucho. Łatwo je naprawić, więc nie będę cumował gwiazd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 165
    • Ft15 000
    • Ft4 433
    • Ft5 485
    • Ft19 027
    • Ft19 027
    • Ft3 165
    • Ft7 649
    • Ft4 433
    • Ft35 706
    • Ft3 447
    • Ft5 985
    • Ft3 279
    • Ft4 715
    • Ft3 302
    • Ft3 165
    • Ft5 697
    • Ft4 021