Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Produkt jest lekki i mały rozmiar, ale ma czujnik słoneczny dość wrażliwy, ponieważ nawet przenosi światło z urządzenia komórkowego. Łatwa instalacja i rozjaśnia się bardzo dobrze. Operacja mi się spodobała, chociaż zdałam sobie sprawę, że czujnik ruchu lepiej działa w szerszym środowisku, przy prostym ruchu do czujnika. Dla mnie czas dostawy był bardzo długi (dwa miesiące). * Produkt jest lekki i mały, ale ma bardzo wrażliwy czujnik słoneczny, ponieważ jest wyposażony w światło z telefonu komórkowego. Łatwa instalacja i oświetlenie bardzo dobrze. Podobał mi się sposób, w jaki działa, wysoki stwierdziłem, że czujnik ruchu działa najlepiej w dużych środowiskach z poruszaniem się w linii prostej do czujnika. Produkt jest tego warty. Dla mnie czas dostawy był zbyt długi (dwa miesiące).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Towary są dobre. Obsługa dostawy MIST ЄКСПРЕС jest okropna. Na paczce znajduje się dokładny adres i przynoszą na pocztę 20km od miejsca wskazanego na paczce. Nie polecam ekspresu mgiełowego 👇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2020

    Świetne role, 👍🏼 Czas dostawy trochę długi, ale moje oczekiwania były więcej niż przekroczone w cenie! Już zamówiłem kilka następnych! Łatwy montaż i super jasny! Najwyższa klasa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Otrzymałem go dzisiaj 45 dni, aby dostać się do mojego domu, jest trochę mała myśl, że był większy, nie testował nawet bardziej wydaje się być dobrej jakości, w końcu polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Są lepsze niż droższe, które kupiłem na BG. Bardzo jasne i wykrywanie ruchu jest świetne. Bardzo mi miło, że wysłałam do rezydencji w USA. To było dość wolne. Nic z BG nigdy nie jest szybkie, ale światła są cudowne. Pewnie jeszcze dwa. Zawsze kupuj więcej, niż ci się wydaje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Cześć, Banggood. Otrzymałem dwa światła, ale oba mają plamy na panelu słonecznym i nie powinny, pracują tylko 3 godziny na noc, i ładują promieniami słonecznymi przez około 10 godzin dziennie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2019

    It's working as stated by the seller. Very good. It will be better if a replaceable battery slot is provided, do that it can be used in house without charging in sunlight. It gives sufficient light in my staircase area.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    работает хорошо👍🎅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Działa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Te są bardzo jasne i przyjmują dostateczną ilość dziennie w zimie na dużej szerokości północnej, gdzie mieszkam, mimo że ogniwo słoneczne wydaje się małe jak na wewnętrzną komórkę 1865. Nie wyglądają na wodoodporne i nie mają uszczelek ani uszczelek. Jednak, będąc na zewnątrz w pełni odkryty deszczem, śniegiem i mroźną pogodą, działają doskonale przez miesiąc, kiedy zostały zainstalowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 346
    • Ft15 714
    • Ft10 555
    • Ft5 746
    • Ft19 933
    • Ft19 933
    • Ft8 813
    • Ft8 013
    • Ft4 644
    • Ft37 406
    • Ft5 364
    • Ft1 988
    • Ft11 498
    • Ft9 291
    • Ft3 273
    • Ft8 776
    • Ft6 898
    • Ft16 593