Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2016

    prodotto valido restringimento uniforme ,buona resistenza meccanica e spessore della guaina adeguato ,prezzo ottimo per un prodotto uguale a quello in vendita nei normali negozi che nel migliore delle ipotesi costano almeno il triplo .molto soddisfatto .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2017

    Очень полезная вещь 30 Meter 3/16inch/4.5mm I.D Polyolefin 2:1 Heat Shrink Tubing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Very nice product every thing is okay, Quick delivering. I can recommend this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2016

    Produto de excelente qualidade, muito satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2018

    Well.. Just received 100 feet of shrink. Didn't mesured but, it shrink! Made a lots of connections on my atv, heavy rain, deep snow and deep mud, never had trouble. Fast delivery to Qc. Canada Will definitely buy again!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2017

    بصراح انا لا اجد اي عيوب في هذا المنتج واستخدمه بكثرة في اعمالى في السيارة والمنزل وه\ى المادة بلفعل جدا عزال للكهرباء ومفيد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2017

    Todo esta perfectamente como se indica y ademas tiene buena cálida, muy contento con este producto. Real mente merece la pena la relación precio calidad lo recomiendo. Ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tego termicznego psychiatry działa doskonale i przyszedł w dobrym czasie, mogę polecić tego sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2015

    je cherchais ce tuyau il y a très longtemps. Et c'est le seul endroit où je l'ai trouvé a ce prix. Merci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$10.34
    • US$20.78
    • US$150.99
    • US$28.34
    • US$18.99
    • US$47.95
    • US$11.54
    • US$14.85
    • US$6.92