Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    Estimados, compre tres unidades de este articulo y una maquina llego con la sierra quebrada agradezco puedan enviarme el repuesto dañado a la brevedad. Atentamente. Carlos Basualto espinoza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Piły stołowe dobre 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Ładna mała piła stołowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Jesteś tu superszybko. Ale chciałem zamówić cały zestaw. Musiałem coś przeoczyć. Chciałbym kupić akcesoria. - Jak mogę to zrobić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ostrze piły jest złamane, poza tym wszystko jest w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dobrze, dzięki, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Very good saw for modellers and small scale DIYers. It can easily cut 10mm MDF chunks. It struggled with larger sheets, as it clenched on the blade. You can cut thicker material, but the motor will struggle. Anything bellow is like a knife through butter. Included fence and miter gauge are precise, and I was able to make accurate 90 degree cuts. Altough fence adjustment is not very ergonomic, so I'd reccomend finding (or making) a replacement. Blade replacement is a little tedious, as you have to take the top off (along with the fence). Motor is pretty quiet, so it can be easily used at home. Blades are thin (~1mm), so no big material loss. Cuts are very clean. Power adapter has voltage setting, allowing for rotating speed adjustment. The only thing it lacks is height adjustment for the blade, and maybe ability to cut at an angle. But for as cheap, I can highly recommend it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    recebi hoje, um mês antes do prazo. ainda nâo pude testar, mas me parece ideal para o que quero. O material me parece muito bom! feliz pela compra e mais ainda pela velocidade de entrega e em uma embalagem perfeita. Para quem quer fazer artesanato, recomendo! Podem comprar sem medo, pois ja fiz outras compras e todas chegaram bem e antes do prazo! obrigado!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    To fantastyczna maszyna. Wygląda słodko, czuję, że ma jakość. Górny stół, przewodniki i linijki są bardzo dobre. Świetnie kroi drewno. Były jednak dwa problemy: (1) rurka do odkurzacza była ze zbyt dużą średnicą, aby zmieścić się w otworze, więc postanowiłem wydrukować fragment adaptera 3D. Zrobiłem adapter jako bagnet, więc potrzebne było też Dremowanie dziury. (2) Śruby trzymające linijkę były z nakrętkami M4, ale śruby były mniejsze od M4 i przeszły prosto przez nakrętki. Żaden z nich nie był pokazowy, a ponieważ to jest maszyna dla hobbystów, jesteśmy w stanie rozwiązać je w godzinę, bez narzekania zbyt wiele, biorąc pod uwagę cenę. Jeśli chodzi o usługę, 11 dni po tym, jak złożyłem zamówienie, powiedziano mi, że nie mają jednostki na magazynie, i wyślą je, jak tylko fabryka będzie gotowa do wysyłki. To dość późno, jak na jednostkę, która podobno jest na magazynie. Od tego momentu byłem w ciemności aż do 12 dni później, kiedy dostałem wiadomość, że została wysłana. Od tego momentu zajęło mi 11 dni, by dotrzeć do moich drzwi. Cały herbang trwał dokładnie 1 miesiąc i 3 dni od zakupu do dostawy. Całkiem dobre i porównywalne z dostawą E-bay z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 959
    • Ft13 274
    • Ft13 274
    • Ft11 614
    • Ft12 278
    • Ft9 955
    • Ft13 938
    • Ft16 593
    • Ft19 166
    • Ft33 190