Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2018

    O produto surpreendeu minhas expectativas, pois tem ótima precisão no corte de isopor. Ainda estou na fase de testes, mas pretendo utilizar para dar acabanento em velas de parafina. As três ferramentas de corte e furo funcionam muito bem. O fio eléctrico tem mais de 2 metros, o que é muito bom para trabalhos maiores sem a necessidade de extensão. Outro ponto positivo é que vem um pequeno rolo de fio extra para reposição. Espero que seja durável. As primeiras impressões foram muito boas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2018

    Everything included and nicely packaged. The power adapter (100-240V, 7.5V, 2500mA) is US type and there is no country specific adapter in the package. This is mentioned in description but it would still be nice to at least include the el-cheapo adapter. The plug is standard 5.5/2.1mm, cable length is 3m which is really convenient. There are no marking on the cable so I don't know the AWG but it is moderately flexible and the cutter heats up quickly and it is working okay. So far I used it to make a cutout for included pen in the original package :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Bardzo dobrze, Dobre wykończenia, wysoka średnia jakość. I podręcznik w języku angielskim, francuskim, niemieckim i chińskim. Ale nie po hiszpańsku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    super achat je ne m’en sert pas que pour la mousse mais surtout pour le plastique et j’ai été surpris de tout ce que je pouvais couper avec et les tiges droite coupes le plastique comme du beure mais sans causer d’odeur de brûlé forte...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Bardzo przydatne narzędzie do kształtowania i cięcia kilku lekkich materiałów z tworzyw sztucznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2020

    Bardzo dobrze...!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Wykończenie niezbyt imponujące, bardzo przydatny produkt, jakość ok, bardzo rozsądna cena, dostarczone w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Ótimo produto pelo valor pago, funciona bem, até o momento sem problemas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2018

    8 Pcs Foam Cutter Electric Cutting Machine Pen Tools Kit. Tested Working. Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2018

    Parfait pour une utilisation personnelle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 355
    • Ft9 456
    • Ft1 889
    • Ft5 786
    • Ft5 357
    • Ft11 348
    • Ft4 367
    • Ft10 181
    • Ft4 096
    • Ft10 922
    • Ft10 717
    • Ft4 730
    • Ft1 816
    • Ft5 357
    • Ft18 934
    • Ft1 454
    • Ft10 150
    • Ft9 456