Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Każda bateria ma własną ochronę. Jedyny „negatywny" punkt, który sprawia, że daję 4 * jest trochę ponad 2000 mAh zamiast 4000, to normalne... Ponieważ w tej cenie jest bardzo mało lub prawie żadna komórka, która mogłaby obsługiwać 4000mAh... Poza tym, dwóch na dziesięciu nie ma się najlepiej. Zobaczymy po drugim ładowaniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Świetna dostawa, super baterie, dobrze wygląda. Teraz ładowanie i testowanie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Ok wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Dobre technologie nie 4000, tylko 2000

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2019

    Enfin un bon emballage, j'avais fait déjà une commande et 10 accus n'étaient plus dans le colis, j'ai donc refait une commande et maintenant un accus est HS, la tension est de 2,8v au lieu de 3,6V voir 4V et impossible de faire une recharge, donc inutilisable, un peux fatigué de tout cela et impossible de terminé mon projet Finally a good packaging, I had already made an order and 10 batteries were no longer in the package, so I redone an order and now a battery is HS, the voltage is 2.8v instead of 3.6V see 4V and impossible to do a recharge, so unusable, a tired of all this and impossible to finish my project

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2017

    Those Meco protected cell are good value for DIY project that don't use BMS for protection, as each cell got his own protection. The only "negative " point that make me giving only 4 * is that they are more arround 2000mAh instead of 4000. this is normal, there is nearly no cell that could handle 4000mAh available now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    10x3,7v 4000mah arrivate ben imballate e in tempi brevi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Te baterie są naprawdę całkiem dobre w amp rating i niski wewnętrzny opór dla pieniędzy. Zamówiłam wiele z tych MECO marki i z 60 tylko dwie wczesne awarie, nieźle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Produkt (20 sztuk MECO 3,7V 4000mAh 18650) dotarł na czas. Przetestowałem wszystkie i wszystkie są pomiędzy wartościami 3,75 V i 3,67 V. Myślę, że to był dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,456
    • Ft4,771
    • Ft17,304
    • Ft2,408
    • Ft3,279
    • Ft8,352
    • Ft5,368
    • Ft1,787
    • Ft3,578
    • Ft7,457
    • Ft4,473
    • Ft6,263
    • Ft6,266
    • Ft7,457
    • Ft7,158
    • Ft14,320
    • Ft5,666
    • Ft3,876