Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    Działa zgodnie z opisem, ale tylko wtedy, gdy bateria jest do niej przymocowana. Na początku podłączyłem panel słoneczny i byłem zaskoczony, że wszystko jest martwe, a ekran nic nie pokazuje, ale po podłączeniu baterii wszystko działa. Jest mnóstwo zabawnych literówek w podręczniku, jak ten, który to napisał, nie chce nawet przeczytać go chociaż raz :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt, którego używałem konsekwentnie do tej pory nie miał żadnych problemów polecam produkt jakości, który otrzymałem w 9 dni kupiłem go łącznie z taryfami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Akumuliatorių įkroviklis iš saulės panelių. Sumontuotas jau keli mėnesiai į sistemą, veikia. 2 moduliai po 375W, įkroviklis, invertorius Mensela IT-PS1 Pro 220V 50HZ , akumuliatorius 12V 70 Ah. Rekomenduoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Arrived before the indicated time, I am already using one and can only write good about it. A megjelölt idő előtt érkezett,már használok ilyet és csak jó tudok írni róla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Kontroler ładowarki słonecznej 20A działał wspaniale. Pierwszy akumulator 12 V podłączony do kontrolera ładowania, a następnie najpierw podłącz moduły słoneczne, 5 V- jest natychmiast dostępny przez wyjście USB, tak, że konsumenci mogą dostarczać 5 V-. Niestety tylko wyjście 12 V można wyłączyć za pomocą przycisku. Proces ładowania akumulatora ołowiowego zatrzymał się na 14,5 V- jak opisano w opisie, po tym, że jest w pełni naładowany 13,2 V- dostępny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Już używałem takich urządzeń i musiałem wymienić je na zepsute.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    brza dostava,super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Działa dobrze. Przyjmuje również turbinę wiatrową jako źródło energii. Posiada oznakowanie CE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt spełnia opis, mimo że jeszcze go nie używałeś. I przybyło na długo przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Miałem problemy z pocztą.. Musiałem zadzwonić kilka razy, żeby poprawić kod pocztowy. Zajęło mi miesiące, zanim dotarł w moje ręce, rozkaz często wracał w tę i z powrotem z centrum triage pro wnętrza São Paulo. Zgubili się przy dostawie. Moim zmartwieniem było zniszczenie mojej prośby, ale to nie było dobre. Przybył uszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 593
    • Ft17 589
    • Ft21 572
    • Ft43 148
    • Ft43 148
    • Ft15 929
    • Ft29 871
    • Ft15 266
    • Ft10 950
    • Ft6 303
    • Ft9 623
    • Ft46 467
    • Ft17 589
    • Ft34 186
    • Ft6 967
    • Ft72 142
    • Ft43 148
    • Ft28 875