Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    Działa zgodnie z opisem, ale tylko wtedy, gdy bateria jest do niej przymocowana. Na początku podłączyłem panel słoneczny i byłem zaskoczony, że wszystko jest martwe, a ekran nic nie pokazuje, ale po podłączeniu baterii wszystko działa. Jest mnóstwo zabawnych literówek w podręczniku, jak ten, który to napisał, nie chce nawet przeczytać go chociaż raz :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt, którego używałem konsekwentnie do tej pory nie miał żadnych problemów polecam produkt jakości, który otrzymałem w 9 dni kupiłem go łącznie z taryfami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Arrived before the indicated time, I am already using one and can only write good about it. A megjelölt idő előtt érkezett,már használok ilyet és csak jó tudok írni róla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Działa dobrze. Przyjmuje również turbinę wiatrową jako źródło energii. Posiada oznakowanie CE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt spełnia opis, mimo że jeszcze go nie używałeś. I przybyło na długo przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Miałem problemy z pocztą.. Musiałem zadzwonić kilka razy, żeby poprawić kod pocztowy. Zajęło mi miesiące, zanim dotarł w moje ręce, rozkaz często wracał w tę i z powrotem z centrum triage pro wnętrza São Paulo. Zgubili się przy dostawie. Moim zmartwieniem było zniszczenie mojej prośby, ale to nie było dobre. Przybył uszkodzony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Doskonały produkt jak zawsze od tego dostawcy. Jakość jest zgodna z ich standardem (pierwsza klasa) i cena byłaby bardzo trudna do pokonania. Ten konkretny przedmiot został bardzo szybko wysłany z Wielkiej Brytanii, ale byłby tylko 1 lub 2 dni więcej od Chin, od których produkty są zwykle odbierane tak szybko, jak od brytyjskiego dostawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Well packaged and excellent delivery time (9 calendar days from order). I bought this because I am experimenting with my own charge controllers and wanted a standard PWM controller to act as a baseline for my experiments. I haven't really used this seriously yet, but at first look, it seems a tidy unit and well made. It's too soon for me to give a solid recommendation.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Good...fast...BUT: - Kiedy opuszczasz Wielką Brytanię masz numer namierzający! - Kiedy dotrą do kraju UE... Numer namierzania staje się nieważny, a ty czekasz... Pewnego dnia lokalna firma wysyłkowa dzwoni do drzwi z pakietem z innym numerem namierzającym! Dlaczego?...lub dlaczego kupujący nie widzi, kiedy numer namierzania zmienia jQuery1113084241490804509_1608145134227?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Dostałem zamówienie dziś rano. Dzięki za szybką dostawę. Sprawdzę jutro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 347
    • Ft13 074
    • Ft2 176