Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(381)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(381)
    • 5 Star(315)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2020

    Doskonały produkt mam wszystkie treści, które powiedział opis mam przed czasem jakość i design są bardzo dobre dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Przybyłem za 11 dni roboczych, nie zapłaciłem żadnej opłaty. Był dobrze zapakowany, wszystkie akcesoria w torbie i flanela do czyszczenia soczewek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Zestaw zdjęć do smartfona wraz ze wszystkim, czego potrzebujesz, wklej obiektyw zdalne sterowanie. Idealny 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Właśnie przybył i jestem z niego bardzo zadowolony, naprawdę dobrej jakości i za cenę, którą zapłaciłem, całkowicie warto! *Przybyłem w plastikowej torbie, włożyłem ją do pudełka, musiałem zrobić zdjęcia * Uaktualnię jak tylko wyjdę, żeby zrobić kilka zdjęć i wypróbować, ale jestem tak podekscytowany, bo to prawdziwy gadżet!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Jakość materiałów mogła być trochę lepsza. To mój drugi raz, kiedy kupowałem produkt, mój przyjaciel zobaczył go ode mnie i spodobał mi się, kupiłem go dla niej jako prezent. Kiedy stosuje się ostrożnie i przyzwyczaja się do używania, można również uzyskać dobre wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Świetne narzędzia, zdjęcia wykonane obiektywami Makro i długi widok z ostrością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bringho
    SE
    22/01/2021

    Paczka w zwykłej plastikowej torbie bez protekcjonizmu. To przychodziqs z podwójnymi osłonkami soczewki na obiektywie tele, ale tylko yheq przedni na szerokich i soczewkach rybich oczu. Dobra jakość za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Otrzymałem moje pełne zamówienie i szybciej niż się spodziewałem, bez wahania bardzo godne polecenia, dzięki, pozdrowienia z Guadalajara, Jalisco, Meksyk 31/12/2020 były 19 dni oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Rozpakowuję go i zrobię użytek i powiem ci, jak poszło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 227
    • Ft8 038
    • Ft2 222
    • Ft4 235
    • Ft2 794
    • Ft9 079
    • Ft3 842
    • Ft7 690
    • Ft5 446
    • Ft5 592
    • Ft3 024
    • Ft4 541
    • Ft6 052
    • Ft2 794
    • Ft4 538
    • Ft5 940
    • Ft2 443
    • Ft13 923