Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(881)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(881)
    • 5 Star(854)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2022

    Ok, bardzo dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Perfekcyjna, super szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Kupiłem je dla Eflite UMX Ultrix.. Który ma 1m trzonek Mają dziurę 1mm, ale jest zablokowana z przodu.. Więc rekwizyty nie chciały iść dalej.. Potrzebowali wiertła mniejszego niż 1mm. Potem weszli do szybu. Wszystko w porządku, wydają się twarde, wytwarzają dobry ciąg i są ładne i wygięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2017

    Добрый день! Получил заказ № 31011548. Большое спасибо! Но когда проверил то немного был огорчен. Товар «65мм пропеллер -Декоратор 20шт для 720 8520 тигельные двигателя поделок микро Quadcopter Kingkong 10 пар» ID товара: 1092166. Должно быть 10 (L) и 10 (R) однако оказались 8 (L) 12 (R) !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2017

    Las compré para utilizar como repuesto en un GPTOYS F51 para el que es casi imposible encontrar sus hélices originales (66mm). La forma es prácticamente la misma y encajan perfectamente en el eje del motor de 1mm de diámetro. Son más flexibles que las originales y también son bastante más resistentes. Muy contento con la compra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2017

    Довольно крепкие не раз встречались с деревьями и асфальтом, но до сих пор живы, на валах моторов держатся крепко, не разу не слетали, рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2017

    Perfect combination with 8520 motor. on the picture you cab compare them: Eachine 66mm / KK65mm /Ladybird 55mm KK 65 is more harder than E66mm This time KK65 is half price than new E66! 4pieces KK65=1,4g 4pieces E65=1,8g recommend KK65 for you mini drone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2016

    Брал для 820х моторов. Подошли также на мелкие БК. Пока что доволен на все 100% До Киева доехало за 12 дней, прекрасно упаковано. Качеством доволен!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2018

    finalmente delle buone eliche per il micro dopo la delusione delle kingkong 56mm. Queste producono una degna trazione e i motori non si surriscaldano eccessivamente. Se si ha la possibilità di poter montare 65mm questa è la scelta migliore. Materiale morbido rende queste eliche più resistenti agli urti. le consiglio vivamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2017

    If these props were a pizza they would probably be a Canadian. A bit more exciting than Hawaiian and not as heavy as a Meat Lovers. It's also a much better price than some of the other "specialty" varieties. Also like a pizza I haven't tried to fly them yet. I'm hoping they have a nice balance between toppings and crust. They seem to hold on pretty well too which is good. I hate it when my topping slides off when I try to take a bite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$9.44
    • US$13.64
    • US$17.31
    • US$11.99
    • US$15.74
    • US$13.85
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$17.99
    • US$21.99
    • US$19.94
    • US$6.99
    • US$10.38
    • US$6.99
    • US$1.99
    • US$124.95
    • US$499.99