Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2149)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2149)
    • 5 Star(2061)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2018

    Отличные, оригинальные пропеллеры. Мне очень нравятся как они летают. Я всегда их ставлю на свои моторы 2205 2300кв

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2018

    They're cheap and they work! Good for a beginner pilot like myself since I crash and can afford to replace broken props.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2018

    Die Propeller sind sehr gut verarbeitet. Sie lassen sich sehr gut biegen und brechen nicht so einfach. Sie machen sehr guten Eindruck.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Śmigłowce przybyły w 15 dni, teraz musisz je wypróbować... Jedyne, co zauważyłem, to że są delikatniejsze w porównaniu z dalprop 5045

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    dotarly w twardym opakowaniu, dotarly cale i zdrowe. jeszcze na nich nie latalem ale napewno bedzie dobrze. polecam produkt i sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Od dnia, w którym je wypróbowałem, uważam, że to dobry stosunek do ceny. Będę je kupował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Wytrzymała na rozciąganie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Product as ordered. Came in small GEPRC cardboard box, so propellers were protected. Delivery in just over 1 month was relatively quick. Customs can take longer to release packet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Ładny produkt. Otrzymałem ją w 9 dni przez Direct Mail. Ale kolory nie wyglądają na ciemne. Więc śmigło, które kupiłem na czerwono jest różowe. Warto na to uważać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 715
    • Ft22 326
    • Ft8 715
    • Ft5 038
    • Ft5 809
    • Ft7 624
    • Ft11 621
    • Ft5 343
    • Ft5 809
    • Ft6 601
    • Ft5 060
    • Ft3 485
    • Ft10 375
    • Ft3 265
    • Ft4 400
    • Ft1 082
    • Ft9 432
    • Ft40 882