Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(580)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(580)
    • 5 Star(568)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2021

    Zgodnie z opisem, złącza docierają w pojedynczych woreczkach, co ułatwia ich użytkowanie, dobra jakość. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    👍 dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Świetna jakość! Polecam je! Jeszcze ich nie zainstalowałem, ale jak na razie wyglądają niesamowicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Doskonały 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2017

    These are the best XT-60 connectors available on bangggood. They are great value for the price and they are very sturdy and easy to work with. The wire covers snap on over the connections perfectly and make the look nice and clean. I highly recommend these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2017

    Очень плотно входят друг в друга, что говорит о надёжном контакте. Доставка до Московской области 3 недели.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2017

    They are pretty much the exact same size as the standard XT60 plugs, but come with the awesome sheath for the wires!! The sheath will hold up to 10 gauge silicone wire from what I've tested, but the cups really don't want anything larger than 12 gauge. Picture attached shows size compared to standard servo connector and XT60 connectors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    W porządku, wszystko dobrze, kontakty delikatnie, ale mocno się ześlizgują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2018

    Отличные разъемы под торговой маркой Amass. Как и вся остальная продукция этого производителя. Вес пары меньше 7,5 грамм вместе с защитными крышками..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 244
    • Ft6 584
    • Ft14 572
    • Ft5 383
    • Ft22 177
    • Ft9 157
    • Ft6 194
    • Ft20 275
    • Ft9 835
    • Ft22 164
    • Ft15 675
    • Ft4 087
    • Ft6 949
    • Ft8 869
    • Ft4 388
    • Ft12 570
    • Ft24 883
    • Ft41 188