Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/08/2021

    Zamówił pędzel (10 sztuk) z liczbą 0000, ale nie był w magazynie, wziął inne, ponieważ potrzeba 0000 już nie (zamiennik, wszystkie te same 10 szt. W tej samej cenie) Jestem zadowolony, dziękuję za szybkie rozwiązanie problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Nie zauważyłem tego, kiedy go kupiłem. To bardzo cienka szczotka. Rączka jest bardzo dobra. To daje poczucie jakości. Ale ponieważ jest to 0000, jest bezużyteczny dla większości miejsc pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    To zajęło prawie 30 dni, jakość pędzla i dobre, po prostu nadal n przetestowane na obrazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Doskonałe produkty, były idealne, proste końcówki, świetne opakowanie ochronne. Polecam zakup 🎨👍👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Pędzle są interesujące, ponieważ mają bardzo dobrą przyczepność, te miękkie i gładkie włosy, wygodne podczas malowania. Uwaga: otrzymujesz 10 pędzli tego samego rozmiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    really nice and fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Jak opisano, jestem zadowolony, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Obraz mnie zmylił i uważano za odmianę różnych rozmiarów, ale to był mój błąd, że nie zwracałem uwagi na opis. Poza tym, pędzle są ładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo dobry i bardzo fajny i przystępny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobra jakość, dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.39
    • US$14.29
    • US$21.99
    • US$14.29
    • US$20.89
    • US$12.09
    • US$10.99
    • US$25.99
    • US$13.19
    • US$12.09
    • US$15.39
    • US$14.29
    • US$13.19
    • US$13.19
    • US$9.89
    • US$9.29
    • US$13.19
    • US$10.99