Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(568)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(568)
    • 5 Star(524)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    To coś jest niesamowite. To już czwarty, który zamówiłem w ciągu 60 dni. Bo to świetny laser. Planuję zgrupować kilka i umieścić je w klastrze kontrolowanym przez RC za pomocą serwera. Ten laser strzela jak na razie jest szalony, zwłaszcza za cenę. W świetle dziennym zaznaczyłem budowle w niesamowitej odległości.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny laser, wykonuje się bardzo dobrze i jest widoczny podczas używania go jako wskaźnik z innymi gajerami gwiazd. Itvis używała przede wszystkim do wskazania gwiazd i skupisk gwiazd, aby inni mogli odpowiednio skierować swoje teleskopy. Może również z kalejdoskopem, który zawarłem kilka zdjęć wzorów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Microbd
    FR
    16/07/2021

    Dobra, ma małą przezroczystą plastikową część, która unika nieumyślnego włączania jej. Przychodzi z małym smokiem. Aby użyć go jako wskaźnik, konieczne będzie odkręcenie przedniej części, która pozwala na wystawienie matrycy punktów, jeśli jest w miejscu. (przez obracanie przedniej części matrycy ma mniej lub więcej punkty, doskonałe). Bardzo dobry stosunek Q/P 😀

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Szybka dostawa, 20 dni do domu. Nie testowałem zbyt wiele czasu pracy na baterii, był ładowany w pudełku, przetestowałem go i w ciągu godziny był już w pełni naładowany. Ogromny zasięg, nie mam jeszcze pojęcia jak dokładnie, ale łatwo przekopuję ponad 2 km. Skrzynka trochę pognieciona, ale działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Laser jest dobry. Jasny jasny laser mocny może spalić zapałkę, gdy obiektyw jest maksymalnie odkręcony w odległości 10 cm od niego, ale nie tak szybko, jak na obrazach. Bądź bardzo ostrożny! To niebezpieczne dla twoich oczu! Nie patrz na to, ani nie wygładź czegoś.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    oggetto pazzesco per il prezzo, chi me lo vede non riesce a crederci, sicuramente vale molto di più. E anche la batteria ricaricabile interna non mi ha deluso. Ottimo puntatore per chi osserva con il telescopio ma anche oggetto portatile per creare piccole magie con effetti di luce davvero affascinanti, ne ho presi due. Straconsigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    WoooW lepiej, jak się spodziewano ******* naprawdę silne światło, i zasięg WoooW, i super szybka dostawa ponownie i ponownie. 12 z 10 gwiazdek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Love the laser. It's got a focusing lens allowing for different size laser-dot output. From the day I received the laser the power switch didn't work properly. It works but doesn't always make contact and needs to be pushed in a certain way before the laser comes on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Ten laser jest naprawdę potężny. Może oświetlić pokój tym gwiaździstym zakończeniem, lub z normalną kropką. Jest widoczny z co najmniej 5 km, ale kamera nie widzi tego w nocy, ale jest to możliwe z odległością 10 mil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Laser jest naprawdę potężny, nawet błyskam go do mojego domu po przeciwnej stronie drogi! Wszystkie kropki w całym domu mojego sąsiada! A materiał jest trwały i będzie trwał dłużej! Ładowalność to plus! Czy ja rekomenduję ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$25.29
    • US$18.69
    • US$9.89
    • US$13.19
    • US$18.39
    • US$18.99
    • US$17.59
    • US$25.29
    • US$20.89
    • US$12.09
    • US$25.29
    • US$19.79
    • US$32.99
    • US$24.19
    • US$23.09
    • US$85.99