Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(312)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(312)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    To coś jest niesamowite. To już czwarty, który zamówiłem w ciągu 60 dni. Bo to świetny laser. Planuję zgrupować kilka i umieścić je w klastrze kontrolowanym przez RC za pomocą serwera. Ten laser strzela jak na razie jest szalony, zwłaszcza za cenę. W świetle dziennym zaznaczyłem budowle w niesamowitej odległości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Microbd
    FR
    16/07/2021

    Dobra, ma małą przezroczystą plastikową część, która unika nieumyślnego włączania jej. Przychodzi z małym smokiem. Aby użyć go jako wskaźnik, konieczne będzie odkręcenie przedniej części, która pozwala na wystawienie matrycy punktów, jeśli jest w miejscu. (przez obracanie przedniej części matrycy ma mniej lub więcej punkty, doskonałe). Bardzo dobry stosunek Q/P 😀

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny laser, wykonuje się bardzo dobrze i jest widoczny podczas używania go jako wskaźnik z innymi gajerami gwiazd. Itvis używała przede wszystkim do wskazania gwiazd i skupisk gwiazd, aby inni mogli odpowiednio skierować swoje teleskopy. Może również z kalejdoskopem, który zawarłem kilka zdjęć wzorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Szybka dostawa, 20 dni do domu. Nie testowałem zbyt wiele czasu pracy na baterii, był ładowany w pudełku, przetestowałem go i w ciągu godziny był już w pełni naładowany. Ogromny zasięg, nie mam jeszcze pojęcia jak dokładnie, ale łatwo przekopuję ponad 2 km. Skrzynka trochę pognieciona, ale działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Love the laser. It's got a focusing lens allowing for different size laser-dot output. From the day I received the laser the power switch didn't work properly. It works but doesn't always make contact and needs to be pushed in a certain way before the laser comes on.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Ten wskaźnik laserowy jest o wiele lepszy niż się spodziewałem. Jest bardzo jasny na długich dystansach, nawet w ciągu dnia. Jest wyposażony w filtr, który można odkręcić, który dzieli laser na gwiazdy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Laser jest dobry. Jasny jasny laser mocny może spalić zapałkę, gdy obiektyw jest maksymalnie odkręcony w odległości 10 cm od niego, ale nie tak szybko, jak na obrazach. Bądź bardzo ostrożny! To niebezpieczne dla twoich oczu! Nie patrz na to, ani nie wygładź czegoś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wszystko w porządku, wydaje mi się dobrej jakości, z własną baterią, nie mogę potwierdzić 10 mil, ale ma silne skupienie leir.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dobrze zrobiona metalowa obudowa i laserowy wskaźnik ciała. Laser klasy 3 był z dodatkiem soczewki. Na pewno warte 8 czy 9 dolarów.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ładny laserowy wskaźnik, całkiem mocny. 2 tryby: matryca kropek i pojedynczy promień. Warte ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 967
    • Ft7 723
    • Ft9 066
    • Ft3 356
    • Ft7 051
    • Ft7 051
    • Ft7 723
    • Ft7 723
    • Ft6 379
    • Ft5 991