Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(217)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    Szybka wysyłka (10 dni do przyjazdu do Francji). Cienki i lekki produkt. Błyszczy stosunkowo głośno przy pełnej mocy. (zmienny poprzez przytrzymanie przycisku) Jestem zadowolony z zakupu. Do obejrzenia na czas trwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    ..do pracy, którą chcę... Jest wyśmienita. Dobrej jakości materiały i kolory. Trochę autonomii baterii. Ale to jest warte wszystkich jego pieniędzy! Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    ... Dobra lampa oświetleniowa dla trudnych przestrzeni... Bardzo dobre opakowanie... I wysokiej jakości materiały. .. Piękny projekt?! ... Szybka misja...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GijVIP4
    IT
    07/04/2021

    Działa dobrze, gdy jest naładowany, ale zauważyłem, że kiedy jest naładowany, nie może się ustawić, a światło jest lekko mrugające Dla tych, którzy potrzebują dużo światła polecam wersję 36 led lub 2 20 led. Niestety, zakres działania komórki w wolnym pomieszczeniu, nie mieści się w granicach 3 metrów, jak opisano, ale nadaje się do zamkniętej lub zamkniętej przestrzeni, takich jak szafy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GijVIP4
    IT
    21/05/2021

    Lampada comoda e leggera da usare anche in caso di emergenza. Ma in questo caso, meglio tenerla sempre in carica. (le batterie interne, non hanno una grande durata attiva, considerando che lo stand-by ha comunque un piccolo assorbimento) Questa è la seconda che acquisto, ed anche in questa, il sensore di movimento è un po' cieco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Otrzymałem zamówienie w 9 dni w dobrym stanie. To 10 diod LED Under Clot ma tylko 6 cali długości i jest mniejsze niż oczekiwano. Jednak, jako oświetlenie z czujnikiem ruchu dla małej szafy, pasuje do celów. Instrukcja obsługi/usługownika jest drukowana na pudełku papierowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Szybka dostawa, świetna obsługa. Produkt zgodny z opisem, jasne światło (20 led) Jak ściemniacz i magnetyczny tył. Polecane, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Świetny produkt! Dzięki Banggood!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    package received, not as bright as a I thought, but the light is okay, it has motion sensor and night mode. the size is also shorter than advertised

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Ładowa lampa z wewnętrzną baterią i można umieścić ją tam, gdzie chcesz dobrą jakość ceny sprawozdawcy '

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 229
    • Ft4 232
    • Ft8 242
    • Ft3 502
    • Ft17 415
    • Ft2 464
    • Ft2 806
    • Ft1 976
    • Ft5 799
    • Ft7 051
    • Ft4 272
    • Ft21 864
    • Ft3 661
    • Ft5 154
    • Ft2 134
    • Ft2 101
    • Ft5 799
    • Ft4 773