Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Istnieje różnica w pomiarach huraganu, odwierty nie są wyśrodkowane i mają wyższe części niż inne W cenie nie można wymagać lepiej i robią modyfikacje, aby zastosować, ale jeśli dokonać modyfikacji można kupić aluminiowy pasek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Bardzo dobry produkt wysokiej jakości 👌👍 trzeba tylko Aser małe modyfikacje wysokości i pozycji. Ale wszystko doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Kupiony 2 dla piratów 3 i 1/8 buggy. Będziesz potrzebował 2 na piratów3 na pociąg jazdy prostej(1 cięcie). Dobra jakość w tańszej cenie. Dozwolone większe opcje przekładni dla większej prędkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dobra cena. Kupiony 2 i zainstalowany w ZD pirats 3 i 1/8 buggy dla większych opcji narzędzi pinionowych. Należy pamiętać, że trzeba odciąć moc silnika 1 jeśli wykonuje ten sam mod dla wyższych prędkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Świetny produkt! Udało się nawrócić moją na trutkę, tak bardzo zadowolony! Gorąco polecam i chętnie nabyć kolejny w przyszłości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Wystarczająco dobry za dobrą cenę. Standard bangood minimalistic zapakowany, ale przybył zaskakująco szybko. Uwaga: nie jest to przy użyciu żadnych śrub.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Umieściłem go w moim Hobao 8,5, trochę zamieszania, żeby pasował, przeciąłem górny prawy aluminium, żeby zmieścił się w moim buggy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$51.96
    • US$8.07
    • US$18.69
    • US$10.34
    • US$20.78
    • US$36.37
    • US$40.99
    • US$9.44
    • US$58.29
    • US$13.99
    • US$21.84
    • US$29.79
    • US$41.57
    • US$85.99
    • US$11.31