Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(209)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(209)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Paczka dotarła zgodnie z planem. Maszyna jest naprawdę zabawna, osiąga wystarczająco dużą prędkość dla rozmiaru, prędkość jest proporcjonalna, im więcej naciskasz spust pilota tym szybciej idzie. Jedyną wadą, której jednak nie można uznać za cenę sprzedaży tej pozycji, jest proporcjonalne sterowanie. Próbowałem w domu i mieć gładką podłogę to trochę się poślizgnie, jeśli przesadzasz z gazem, zamiast tego wychodzi na zewnątrz to jest cud, idzie też na trawnik, ale tylko jeśli trawa nie jest zbyt wysoka. pilot wymaga 2 baterii AA (nie włączonych) zamiast tego maszyna jest doładowana i ma wbudowany akumulator, jest ładowana przez usb („specjalny"), który jest podłączony do komputera i maszyny, A kiedy światło zgaśnie, jest naładowane. Bateria działa około 15min, a ładowanie pół godziny. W pełni zadowolony z produktu, po prostu zabawa.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Super super szybka wysyłka!!!Doskonała cena sprzedaży!!!Samochód nie ma zielonych lub niebieskich kół!...Samochód pojawił się z zielonymi felgami i czarnymi oponami, w przeciwieństwie do seriali i powiedzieć!!! Samochód!!!Nie mogę się doczekać, aby przetestować i mieć nadzieję, że wszystko działa tak, jak powinno!.. przychodzi z ładowarką USB do wbudowanej baterii! Kłopoty z utrzymaniem się!!!Będziemy wiedzieć w końcu po przetestowaniu!Dziękuję Banggood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Miałem i mam kilka samochodów RC w skali 1/32. Ten w szczególności doskonale spełnia swoje zadanie, podobnie jak pojazdy, które mam, które kosztują więcej niż 6 lub 7 razy więcej. Akcelerator jest proporcjonalny, z bardzo intuicyjnym i gładkim gradientem. Minimalna prędkość podróży jest bardzo wolna, a prędkość maksymalna jest większa niż wolna w rozmiarze ma, przy pełnej prędkości czuje się nie do przejścia, skala ta jest idealna do gry w salonie, Nawet na szczycie podwójnego łóżka masz dobry czas. Czas na uzycie. ok. 20 min. Zależy od prędkości i manewrów. Czas naładowania. ok. 20/25 min. Uchwyt opon (nie zdejmowany) jest idealny!! Na śliskiej podłodze kamionki nadal można szybko z kontrolą. Nad wykładziną, jego promień skrętu zauważalnie się zamyka, co znacznie zwiększa jego zdolność do manewrowania. Jego układ kierowniczy nie jest proporcjonalny. Jego manewr jest bardzo gładki i intuicyjny. Złącze ładowania samochodu jest pod obudową, całkowicie niedostępne bez obsługi nadwozia, coś całkowicie uniknąć, po prostu wiercenie w obudowie, aby odsłonić port ładowania, który jest bardzo mały i musi być traktowany ostrożnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Programowanie zdalnego nadajnika: 1. Zasilanie, kod pary, długo naciśnij 2s, aby wejść do niestandardowego trybu programowania, dioda LED miga w tym czasie, włącz przełącznik zasilania, światło wskaźnika jest włączone 2. Po wprowadzeniu niestandardowego programowania, naciśnij przód, tył, lewe i prawe klawisze, aby pokazać program, możesz połączyć, takie jak: przód / prawo, lewo, w lewo / prawo, akcja zmienia się na 1 tryb, w sumie 14 trybów, Każdy czas trybu to czas trwania przycisku, nie więcej niż 5 minut. Podczas programowania diody LED migają, a przyciski są wciśnięte, aby być zawsze włączone. 3. Ponownie naciśnij przycisk demo, a pilot przeprowadzi demonstrację akcji w zależności od trybu. 4. Jeśli przeszedłeś do trybu programowania, naciśnij przycisk Brak funkcji, dioda LED automatycznie opuści tryb programowania po miganiu 10, a prezentacja pozostanie ostatnim zamówieniem. 5. Podczas demonstracji naciśnij klawisz funkcji w tę i z powrotem. Demo zatrzyma się i naciśnie przycisk demo, aby ponownie zaprezentować 6. Uruchom ponownie, jeśli nie ma zasilania, nie zostanie zapisany, ponownie załaduj, a następnie ponownie zaprogramuj Pakiet zawiera w sobie: 1x samochód rc 1x Nadajnik 1x ładowarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Ten mały buggy jest super do jazdy wewnątrz. To jest trudne i tanie. Nadajnik ma wysoką i niską prędkość. Na dużej prędkości wózek może być niesforny, ale przy małej prędkości obsługa jest całkiem dobra. Przyspieszenie i maksymalna prędkość przy ustawianiu dużych prędkości jest dość imponujące. To mój czwarty buggy i używam podwozie, aby przekonwertować wózki Tamiya i Nikko Mini (seria 1/32) w samochody RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Zajebista mała RC! Proporcjonalne przepustnice i ostre zakręty! Przyspiesza i startuje z ramp świetnie!! Idealne do mini salonu! Kupuję jeszcze kilka takich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Jak dotąd najlepsze podwozie z mojej kolekcji samochodów o 1:32 rc. Lepsze przekładnie kierownicze, bardziej miękkie tworzywo sztuczne na przednich ramionach, tylne zawieszenie można regulować. Przycisk nadajnika rc nie jest używany, w innych typach jest używany do trybu przyspieszania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Lepsze niż 915m, jakie miałem. Lepsze opony do wewnątrz. Szybka dostawa do Grecji 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Niesamowity mały samochód RC. Skakałem na nim, jeździłem po drewnianej podłodze i dywanie, a mój syn miał dużo zabawy bawiąc się tym małym samochodem. Proporcjonalny przepustnica naprawdę sprawia, że ten samochód działa tak dobrze i to jest świetny sposób na wprowadzenie dzieci (i dorosłych) do proporcjonalnego sterowania i ich korzyści. Jest super szybki na pełnym gazie, ale nadal kontrolowany, lekki nacisk na kontroler sprawi, że będzie jechać bardzo wolno i można poruszać się po złożonym torze bardzo łatwo. Ładowanie jest bardzo łatwe, gdy ładowarka podłącza się bezpośrednio do samochodu. Chciałbym tylko, żeby zmieściły się w tym większa bateria, bo jest tak wciągająca, że mógłbym się nią bawić cały dzień!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zabawny mały samochód, kierownica ma opóźnienie, że trzeba he he het przyzwyczajeni i tylko jedną prędkość w porównaniu do tańszych Topacc 1/322. Fakt, że widać czerwone światło wskaźnika jest plusem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$60.99
    • US$32.99
    • US$55.99
    • US$22.99
    • US$16.98
    • US$65.51
    • US$110.99
    • US$29.44
    • US$53.99
    • US$19.99
    • US$74.99
    • US$49.99
    • US$92.99
    • US$68.99
    • US$62.29
    • US$136.99
    • US$9.99