Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Przybyli wcześniej niż się spodziewaliśmy. Światło bardzo dobrze zbudowane, bardzo jasne. Przydatne, jeśli masz podjazdy lub jakikolwiek zewnętrzny punkt domu, aby oświetlić z dala od sieci elektrycznej. Dzięki naładowaniu baterii przez zintegrowany panel słoneczny nie będziesz już musiał się martwić o pozostanie w ciemności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    W porządku z towarem. Chociaż reklama informuje wiele ledów, to jest wydedukowane, że ma mocniejsze oświetlenie... Ale nie, podobnie produkt spełnia swoją obietnicę. Nie opodatkowano mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Dobry produkt, próbowałem go tydzień i działa dość dobrze, tylko ładowanie nadal trwa o dobrej intensywności, dobra cena i jakość, gorąco polecam, wysyłka do Meksyku w rozsądnym czasie. Dziękuję, Buffgood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Mocne światło, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    To był świetny wybór, świeci bardzo jasno w porównaniu do innych lamp, które mam, ładuje w ciągu dnia, po prostu doskonały. Polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ładunek został szybko dostarczony i przyszedł szybko. Podoba mi się produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Rzeczy otrzymane szybko. Jeszcze nie testowałem. Jedna z lamp ma zdjęty panel led.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Lampa mnie polubiła:) Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Mały i potężny już zamówił drugi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo silne światło. 94+92 +92 prowadzi z przodu i 79+79 z boku. Jest wskazany jako IP65, ale nie ma gumowych uszczelek na części, która się otwiera (lepiej dodać silikonową lub taśmę izolacyjną); na wewnętrznej baterii nie podano pojemności, ale powinna wynosić około 2000mA. Przed czujnikiem, ale nie trybem światła nocnego. Zobaczymy...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 245
    • Ft4 774
    • Ft8 498
    • Ft19 113
    • Ft7 715
    • Ft4 408
    • Ft10 290
    • Ft15 437
    • Ft7 715
    • Ft4 408
    • Ft7 149
    • Ft4 275
    • Ft23 524
    • Ft4 443
    • Ft6 009
    • Ft4 424
    • Ft6 012
    • Ft31 825