Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Dobrej jakości podwozie i części. Elektronika jest w porządku. Wolałbym inny ESC, ale ten działa dobrze. Idealny dla każdego, kto chce zacząć dryfować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    Wygląda świetnie i działa jeszcze lepiej. Znalazłem, że mini ciało Z Mazda RX-7 pasuje do niego z kilkoma modyfikacjami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2022

    Martwy serwo, wydaje się, że nie zweryfikowali go podczas pakowania, nie ma żadnych części zamiennych zębatek osi, które są z tworzywa sztucznego i idą w stosunku do dyferencjału stopu... do 55 euro meh, do 97 euro niezalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Jeśli to działa tak jak wygląda, mamy zwycięzcę!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Przybył bardzo wcześnie... Ale nie jestem usatysfakcjonowany... Znalazłem serwo kierownicy z zepsutym przekładnią i silnik ma problemy... Muszę iść do...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    it just arrived I know the description says purple I asked if they could send a red one so I’m very satisfied thank you very much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Dobra jakość, ale zbyt drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Awesome chassis, check the chassis before running it can need some adjustments. After some tinkering it goes great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Parcel dotarł nieuszkodzony. Masz wszystko, czego potrzebujesz z wyjątkiem ciała, ale nie mając ciała jest dobre, ponieważ możesz wybrać swój własny styl. Samochód jest ustawiony jako samochód do driftu, ale zmienię to tak, że może stać się samochodem wyścigowym. Nowe opony i dobre nadwozie wyścigowe i będzie gotowe do jazdy. Nie wiem, czy części zamienne są dostępne, ale większość części Rage Mini Q będzie pasować. Wszystko to bardzo dobry pakiet startowy ze wszystkim, czego potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$135.99
    • US$41.99
    • US$9.99
    • US$80.99
    • US$39.99
    • US$168.99
    • US$156.99