Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Super fast delivery inside USA!!!Great deal for only $6 on a group buy!!!Amazing detail and quality front and rear aluminum axle housing's!!!The aluminum gear cover's come with a silver etched outline as well!!!..They come with 2 Allen wrenches and all screws for each axle housing!!These axle housing's come empty and do not come with bearing's or gear's either!!They will except stock internals from scx24 axle housing's!!!Highly recommended and help improve the performance of the crawler!!!Can't wait to build these and try them out!!!Thank you Banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo dobrze wykonane i dobrze wygląda obudowa osi SCX24. Dostępne są śruby (i klucz hex 1,3 mm), ale możesz również użyć oryginalnych śrub SCX24. Przekładnie SCX24, wały i łożyska idealnie pasują. Nie przychodź z C-hubami, tylko obudowami. Zarówno oryginalne, plastikowe ogniwa SCX24, jak i metalowe ogniwa upgradowe idealnie pasują. Dodatkowe mosiężne pokrywy dyferencjału będą pasować. Waga bez śrub, tylko obudowa: 8,4 g z przodu, 9,5 g z tyłu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Nie miałem w nich zbyt wiele wiary, ale biorąc pod uwagę, że są tak tanie, że warto było spróbować. Byłem zadowolony, jakość jest świetna, idealnie do siebie pasują, nie wymagają dodatkowej pracy i rafinacji, a także pozwalają na dopasowanie mosiężnej okładki. Nie są tak ciężkie, jak myślałem, ale nadal ważą dwa razy więcej niż osie, więc to na pewno poprawa! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Szybka wysyłka i świetna cena na zakup grupowy !!!zdecydowanie polecam i nie mogę się doczekać, aby założyć!!!Dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Świetny dodatek i improwizacja nad towarem. Wnętrzności magazynowe pasują do nich bezbłędnie. Wygląd i waga są niesamowite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Szybko i bezpiecznie, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Items arrived in good condition as expected..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    great and nice…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bardzo dobrze!!! (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    O wiele za sztywno! (tolerancje?) Konieczne przeróbki, co rujnuje optykę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.49
    • US$36.95
    • US$18.47
    • US$4.39
    • US$19.62
    • US$17.99
    • US$29.99
    • US$315.30
    • US$14.69
    • US$399.99
    • US$13.85
    • US$20.78
    • US$9.23
    • US$50.99
    • US$38.99
    • US$47.99
    • US$35.99
    • US$23.09