Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Ten samochód jest świetny i zdecydowanie powinien być ulepszony o nową elektronikę, aby było proporcjonalne sterowanie i przepustnica. Praca ciała jest niesamowita. Świetna cena za pieniądze, 👏🏻👏🏻👏🏻

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    To coś jest tak niesamowite, że jestem uzależniony od tego dryfowania! Pozwalam każdemu z nich korzystać, jak tylko ktoś chce. Bardzo dobrze dryfuje na każdej powierzchni, wysyłka mniej niż 2 tygodnie. najlepsza wartość!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Mały wyścigowiec jest dużo zabawy i jest bardzo polecany za niską cenę. Właściwie to tylko 2 dni czasu wysyłki. Paczka pochodzi z regionu Berlina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    I didn expected it to be so good. the Steering and throttle are not proportional. it is very fast and pretty fast delivery! the car goes about 15-20 kmph, and it is a amazing drift car for beginners

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Zaskakująco dobrze spakowane. Skrzynka jest zarażona.... Szybko dotarł do Kentucky USA... Jest wyposażony w twarde plastikowe opony. Zapasowy zestaw gumowych opon, i rożki drogowe są w pudełku.... 100% zabawki. Brak proporcjonalnego sterowania, ani przepustnicy. Niezły samochód jak na pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Stosunkowo szybka wysyłka,samochód działa doskonale, bardzo zadowolony z tego zakupu 👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Jest bardzo dobry. To produkt, który zamówiłem. Moje oczekiwania były małe, ale przekroczyły maksimum

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ten mały samochód jest taki zabawny! Nie ma proporcjonalnej przepustnicy ani kierownicy, ale to nie ma znaczenia. Tylko upewnij się, że masz dużo miejsca z podłogi z drewna twardego, gładkiego betonu lub naprawdę gładkiego asfaltu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dziękuję!!!! KOCHAM MOJE DREWNIANE 😍😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Niezwykła zabawa, i bardzo dobra jakość jak na swoją cenę. Do wnętrza idealnego domu. I to również z DRIFT i GRIP koła!! Oczywiście, nie jest to bardzo precyzyjne auto w prostych liniach i tak dalej, ale dla trochę zabawy w zapas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 149
    • Ft27 148
    • Ft19 255
    • Ft3 154
    • Ft46 722
    • Ft14 520
    • Ft17 992
    • Ft5 995
    • Ft19 571
    • Ft17 045