Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(225)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Lampa dotarła i zamontowała. Wygląda na to, że działa dobrze. Miejsce instalacji pozwala lampie na uzyskanie około 4-5 godzin bezpośredniego słońca... Mam nadzieję, że to wystarczy, by naładować akumulator.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Doskonałe dla jego pieniędzy. Ma trzy warunki oświetlenia. Musimy tylko zobaczyć, jak długo to potrwa. Szybka dostawa z Czech w wyznaczonym terminie!! Jestem bardzo zadowolony z zakupu, który dokonałem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Dobrze zapakowane, przybyło w świetnym stanie. Łatwy do zainstalowania Doskonała jasność, 3 tryby oświetlenia Działa bardzo dobrze i świetnie rozświetla podjazd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Produkt przyszedł w spodziewanej dacie dostawy.Jest dość mały.Teraz o czasie trwania baterii nie wiem, nie używałem jeszcze, mam nadzieję, że działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Szybko do mnie dotarło, testuję to, mam nadzieję, że to dobre produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Podoba mi się, dobry produkt! Ważne jest, aby słońce dobrze dźwigało deskę dla lepszej wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Szybka wysyłka, świetna obsługa, wraz ze śrubami mocującymi, doskonała jasność, wysoce zalecane.Instrukcje napisane na arkuszu gwarancyjnym, nawet jeśli jest to bardzo proste i intuicyjne, jednak instrukcje są jasne i łatwe w języku angielskim. Posiada 3 tryby pracy. Za cenę, jaką to kosztuje, to jest zdecydowanie do wzięcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Ładne produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Ładny produkt dziękuję przyszedł bez kłopotu, że ładnie się świeci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Lekki produkt, dobre wykończenie i proste w instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$14.49
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$7.99
    • US$36.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$189.99