Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2020

    Prawidłowe przybycie. Szybkie zeznanie ujawnia, więc rzeczywiście oferuje określone cechy. Nie trzyma się właściwie na malowanej ścianie. Jednak nadaje się do prania i wielokrotnego użytku. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2020

    Dostarczone dzisiaj, Pobieżny test potwierdza, że trzyma się mocno. Dziękuję, Michał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    Celkom rýchle doručenie. Jedna strana pásky lepí ako klasická lepiaca páska. po prilepení k podložke odstránite fóliu a môžete prilepiť aķýkoľvrk predmet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Great product! Great site! Thanks Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    Leaves no adhesive marks after removal. So far he keeps what I stuck with it. I have no long-term experience with the product, I wonder how long it will hold on to the stuff.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Nenad
    RS
    26/08/2019

    Surprisingly fast delivery, the product is good quality but also a little sticky.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    I'm pretty impressed with the performance of this tape. really good! I was using more expensive 3m products, but this one surpasses them!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    very strong tape,finally i found one tape to hold the speaker,usually in 2 days the speaker falls with this tape it is still standing sor 4 days now

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Coli dobrze przyjęty i w dobrym stanie. Doceniam waszą obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Bardzo przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 310
    • Ft8 589
    • Ft6 504
    • Ft5 618
    • Ft4 577
    • Ft8 394
    • Ft9 117
    • Ft3 050
    • Ft3 050
    • Ft5 340
    • Ft4 957
    • Ft2 657
    • Ft9 250
    • Ft13 354
    • Ft13 215
    • Ft5 340
    • Ft5 720
    • Ft5 615