Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    everything but the axles on this rc is top notch! i snapped 2 of 4 in 4 days.. but my soloution was just to put the tt02 spares i had made of composite and steel they just have more flex. as soon as you hit a curb with rubber tires on it at all the stock axles bend and once aluminum is bent its no good but aside from that 5 out of 5 i also run it with a 2s arrma senton setup the spektrum smart kit it is possible haha

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    W ciągu pierwszych 20 minut szczotkowanym silnikiem 550

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    To bardzo ładne podwozie, poza tym, że osie wystawały z boku pudełka i były wygięte, a gwinty są pomieszane, kiedy je otrzymałam, ale przynajmniej naprawiłam to, żebym mogła go użyć. Dziękuję, John

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Jak na razie jest to trudne, aby wbić koła na obręcze, ale jest to wykonalne. Podczas dociskania kół na wał osi odłamał się, więc nie dociskaj zbyt mocno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Franchent super produkt już zmontowany (oprócz kół) i wygląda naprawdę dobrze w jakości i jest dobry z 1:10 mój kadłub pasuje idealnie!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Miejsce na baterie idealnie pasuje do Venom 2s 5000. Podwozie jest wyposażone w pierścienie dryfujące i felgi!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Raz w magazynie tylko 4 dni na dostawę podwozia wygląda świetnie i powinno 👍 pasować do mojej powłoki mustanga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Właśnie przyszedł pocztą. Potrzebuję tylko trochę sprzętu, żeby go ustawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Artykuł został już wysłany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 420
    • Ft192 850
    • Ft10 287
    • Ft5 746
    • Ft3 343
    • Ft6 898
    • Ft7 279
    • Ft104 659
    • Ft9 623
    • Ft24 533
    • Ft17 632
    • Ft36 035
    • Ft5 364
    • Ft5 971
    • Ft56 352
    • Ft70 284
    • Ft66 055
    • Ft10 346