Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2021

    To zostało dostarczone bardzo szybko... zajęło to 1 tydzień. Najlepsza usługa dostawy Bangood! Do samego samochodu: w cenie ok. 22 Euro jest to ładny samochód RC. Sterowanie i przyspieszanie jest cyfrowe, co oznacza, że nie można zacząć powoli lub po prostu obrócić się trochę. To nie jest złe, to nadal dużo zabawy i wygląda świetnie! Niestety, opakowanie trochę ucierpiało, ale to nie zaszkodziło samochód i pilota. Mogę kupić za ok. 22 euro polecam samochód..... oryginalna cena jest zbyt wysoka (około 80 Euro ). za to dostaniesz coś lepszego. Prędkość powinna wynosić 28 kmh.... myślę, że jest wolniejszy... Nie jest źle! (pol.). W końcu jest to RTR i jeśli nie kosztuje więcej niż 30 euro, to jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo powoli, bez proporcjonalnego sterowania Ale za 20 euro ciało jest warte każdego grosza. Używam ich na moich samochodach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    η μπαταρία είναι 1200mah, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος, κακή ποιότητα κατασκευής πολύ θόρυβο, δεν το συνιστώ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Kupiłem to tylko dla ciała. Wszystko inne to zabawka-plastik Nie prawdziwa 1/10. Dużo mniejsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Najbrzydsza zabawka, jaką kiedykolwiek miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2023

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    είναι το 3ο που αγόρασα όταν είχε 15 ευρώ, για να το κάνετε δωράκι καλό είναι

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Μέτριο...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Dieses RtR Set ist wirklich prima. Das Fahrzeug ist zwar Toy Grade, macht aber trotzdem richtig Spaß. Das Auto kommt richtig bullig und auffällig rüber und ist ein echter Eyecatcher. Preis- Leistungsverhältnis ist top. 👍💯🔝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    middle quality rc car. good speed, very godd on off road. avarage accu. the only gap.is a full plastic construction. but for the price, is a good buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.99
    • US$29.99
    • US$24.99
    • US$41.99
    • US$135.99
    • US$9.99
    • US$80.99
    • US$39.99
    • US$168.99
    • US$109.99