Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Bardzo ładnie wyglądają koła i opony dotarły bezpiecznie i szybko. Guma jest bardzo ładna nie jest miękka Używam ich bez piany jak piana jest trochę twarda, to napina opony

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo ładny, prawdziwy model, miękkie opony Drobne problemy: klejenie gąbek jest twarde, śruby są różne grubości, śruby muszą być sortowane tak, aby nie wystawały z wnęki, a śruby wewnętrzne są tylko ozdobami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo dobre koła wiele pięknych i dobrze wykonane może trochę ciężkie ale niewiele trzeba przykręcić około 48 śrub x złożyć koło, tylko wada brakowało około 20 śrub M2x6 i 5 M3 x 8, Więc zamontowałem „tak a nie" na czarnym brzegu okręgu, jak na zdjęciu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Ładne opony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    👍👍. dobrze zbudowany. Powietrze szczelne po złożeniu. Dziękuję ci, dobrze za twoje usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Jakości, której jeszcze nie mogę ocenić. Są super miękkie i wyglądają świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo dobry produkt, skrawka dziur jest bardzo dokładne próba jest miękki ogólnie jest idealny jak dzieło sztuki dobrze zrobione dziękuję za dobrą jakość wykończenia 👍👍👍🙏🙏🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobra jakość Ale na 4 oponach jest jedna, która nie jest taka sama Czekam na odpowiednią oponę Jesper, to pójdzie szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Super ładne koła bardzo szczęśliwe bestsellery Najlepsze produkty Najlepsze ceny nie można wymagać więcej niż to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Bestsellery Najlepsze produkty Best Post Najlepsze ceny, jakie dostaniesz, niż to, na zdrowie Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 233
    • Ft13 300
    • Ft190 302
    • Ft16 256
    • Ft11 083
    • Ft8 126
    • Ft14 039
    • Ft32 144
    • Ft17 273
    • Ft11 300
    • Ft11 515
    • Ft9 275
    • Ft3 196
    • Ft2 524
    • Ft9 275
    • Ft13 668
    • Ft3 196
    • Ft10 344