Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2021

    Bardzo dobry produkt do obniżania wagi środkowej dla górnych ciężkich samochodów nie jest wyposażony w tłuszcz i nici, a zewnętrzne łożysko na wale łączącym nie mieści się w szczelinie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    really like these and everything in iron compare to the redone we're the weel nob was plastic clear Buy and they look 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Kawałki są świetne, ale łożyska są wystarczająco duże, aby przejść, to trochę walka, ale to nadal ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przybył szybko i cały materiał wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Es la segunda vez que compro a este vendedor y seguire comprandole, muuy rapido y todo perfecto

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Naprawdę świetny i bardzo, bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Przybył bardzo szybko. Zamontował studnię D90. Potrzebowałam kilku modyfikacji, żeby zmienić biegi. Nie był najlepszy casting, wymagał wielu małych poprawek, żeby wszystko było dobrze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Nie ma instrukcji, które są z nimi, ale można obejrzeć mnóstwo filmów YouTube, jak je zmontować, a po złożeniu i odpowiednio dopasowaniu są niesamowitym zestawem osi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Uwielbiam te metalowe osie. Pominęli dwie śruby, które trzymają kostki, więc czekam, aby ich użyć, aż to się skończy. Pasują do siebie, gdy idą razem. Będziesz potrzebował jakiegoś rodzaju shims dla siatki zębatej. Kupimy więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.49
    • US$20.78
    • US$17.99
    • US$17.31
    • US$21.93
    • US$31.49
    • US$34.64
    • US$36.99
    • US$31.17
    • US$16.16
    • US$6.49
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$8.07
    • US$21.84
    • US$90.99