Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    Lekkie rękawice robocze. Doskonały materiał, wygodny i rozciągający trochę, aby pasował do ręki pracownika, są do miękkiej, lekkiej pracy, nie ciężkiej. Pozwalają wygodnie trzymać narzędzia. Kup małe rozmiary (S) i wygląda świetnie dla pracownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Przyjemny materiał na skórze. Niestety rozmiar XL jest dla mnie za mały. Jeśli wtedy zawsze zamawiaj rozmiar większy. Elastyczny pasek na nadgarstku zapobiega przedostawaniu się kurzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Jako ochrona na niską lub średnią skalę wykonuje swoją pracę. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Najlepsza jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Szanowny panie, otrzymuję dwa przedmioty mojego zamówienia, testuję je i znalazłem ok, dzięki za doskonałą obsługę. Mam nadzieję otrzymać wszystkie pozycje w celu wydania nowego porządku (To jest pierwsze zamówienie w Twojej firmie, a to tylko po to, aby zdobyć zaufanie).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Spróbuj rękawice DIY i wybrane z prawej i dlatego bardzo zadowolony z wysyłki towaru szybko i dzięki dostawcy jego produkt jest naprawdę top.Dobra jakość i przyjemny w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Rękawice są zdecydowanie elastyczne i pozostawiają swobodny ruch dla rąk, zapewniając również bezpieczeństwo podczas używania noży. Bardzo przydatne dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Wygląda na bardzo dobrą jakość i odpowiednio zapakowane. Rozmiary są naprawdę dobre, i oba reprezentują odpowiedni rozmiar dla małych lub dużych rąk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Fit jest idealny według przewodnika....jeszcze nie testowałem oporu cięcia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • HarVIP4
    IL
    10/10/2021

    Dobra pozycja. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft28 302
    • Ft9 432
    • Ft11 319
    • Ft15 722
    • Ft6 287
    • Ft25 157
    • Ft12 577
    • Ft39 624
    • Ft7 262
    • Ft6 287
    • Ft8 350
    • Ft5 343
    • Ft8 488
    • Ft17 609
    • Ft14 464
    • Ft9 441