Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Prawdziwie szczegółowe i wysokiej jakości wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Wygląda jak oczekiwanie na szybki rzut klawisza. Kolory są dość brudne, ale wygląda tak, jak to było w wykazie. Mam zamiar to namalować. Pasuje idealnie do przełączników bramowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Ten rzemieślnik jest bardziej stonowany biały niż czysty biel, nadal szczęśliwy z, świetnej jakości i przyszedł szybciej niż powiedział. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dopiero przyjechałem i wygląda na chorego! Naprawdę polecam i przyszedł wcześniej dzięki sprzedawcy to jest wielki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Naprawdę świetnie wyglądająca czapka, i bardzo ładne detale na niej. Podoba mi się też wysokość, działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Świetny produkt, biorąc pod uwagę, że system pocztowy i covid 19 dotarły w rozsądnym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Jakość zgodnie z oczekiwaniami. Mam zielony do połączenia z breloczkami Macha. Perfekcyjne combo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Super, nie ma za co.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$87.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$80.99
    • US$81.99
    • US$59.99