Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great Quality

    2018-01-24 21:56:05

    I'm really happy with these wrist support. I have very narrow wrists (16cm) compared with most women so they were a little too big. I just stitched the Velcro down and now they are perfect. I would totally buy again.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    estan bien para el precio

    2018-05-19 16:00:47

    ojala duren bastante y no se arruinen rapido la entrega si se tardo pero es por culpa de mi pais que no sirven bien los correos

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    band belt

    2018-07-19 15:00:29

    All ok good products for money it is as description.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-18 08:29:37

    One pair carpal tunnel hand support. They are good quality and hold your wrist in a good place without moving. Great great value for the money. I would recommend anyone else to purchase these items a pair is the best way of buying them.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-02 19:17:34

    el producto llego a tiempo pero al ponerse no encaja bien el velcro ya compramos antes este mismo producto y habia llegado bien

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-03 22:55:19

    fits well

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-20 11:19:54

    Its nice

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-03 17:11:00

    Good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-28 00:24:28

    very very comfort!!!im so happy😁

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-02-01 15:07:15

    risponde precisamente alle aspettative ed alla funzionalità. NON eccellente le finiture ma il costo è il 25 % di prodotti analoghi. Da consigliare.

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>