Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(671)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(671)
    • 5 Star(587)
    • 4 Star(69)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Excellent product. The LEDs are very bright and good quality. The remote control is also very good and all the functions are okay. Very fast delivery to Greece also.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    25/09/2021

    Światła LED do mojego domu i będzie zainstalowany na komputerze na górze. To ostatnie światło mają dobry pilot masz różne wyblaknięte kolory i będzie to długi czas w ulubionym kolorze. Światło ma RGB, co da Ci wiele różnych kolorów do wyboru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    27/08/2021

    Muszę umieścić diodę LED na telewizorze w mojej sypialni są tak super do światła nocnego bardzo jasne i z pilotem można przygasić światło również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Funzionante To działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Genialnie działa prosto z opakowania nie zadzierać z modułem USB pilot działa tanio jak chipsy i taśma klejąca już na ledowym pasku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Super miło, dziękuję BG 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Bardzo dobre paski led dla pieniędzy.Praca jak zamierzona.Wartość dla pieniędzy na pewno.Polecam je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobrze, ale ma bardzo krótki kabel usb. Kupiłem jeszcze jeden z dłuższym kablem USB i był idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo dobrze pakowane i dobrze chronione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Daje bardzo ładne kolory trwa telewizor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 388
    • Ft2 709
    • Ft5 852
    • Ft3 387
    • Ft2 557
    • Ft3 216
    • Ft10 976
    • Ft6 017
    • Ft8 780
    • Ft2 370
    • Ft6 366
    • Ft5 852
    • Ft4 702
    • Ft6 933
    • Ft5 852
    • Ft6 933
    • Ft6 933
    • Ft2 193