Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2021

    Nie ma za co. Mam ten i JHEMCU Rx. Dostajesz naklejki i termokurczliwe za pomocą tego, a także zestaw przewodów z JHEMCU. Tak samo jak Nammno Tx - nie ma problemu łatwego flashowania z WiFi. Mały, mniejszy niż kawałek 5 pensów! Spróbuj to dostrzec na mojej mikro budowie. /RÓŻNIEJSZE /WYSZYSTKIE! Bezproblemowa transakcja, jak zawsze, z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Produkt przybył bardzo szybko, polecam doskonałą jakość, jednak jest to drugi odbiornik, aby go otrzymać z częściowo wadliwą anteną, Być może w przyszłości ktoś pomyśli, że jest to komponent, który jest naprawdę niezbędny i musi być chroniony przed czynnikami mechanicznymi, na które jest narażony podczas transportu z producenta do beneficjenta! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Niesamowite, jak małe są odbiorniki. Na razie nie ma problemów z recepcją. Jestem bardzo podekscytowana. Zostały wysłane z 1.0, a następnie zaktualizowałem je do 2.0.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Ten odbiornik z bardzo małą anteną ceramiczną jest idealny dla bardzo małych urządzeń, a zakres i zabezpieczenie jest bardzo wysoki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Paczka dotarła dobrze, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Paczka przybyła szybko, produkt wysokiej jakości, gorąco polecam, dziękuję banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    /Dobry odbiór... Na pierwszy rzut oka jest bardzo mały! Zintegrowana antena. wiązanie bardzo proste. Spróbować na ziemi! Bardzo zadowolony z tego zakupu (zdjęcie porównawcze z 18650!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Działa dobrze, jest z grzejnym zlewem, ale bez kabli, trzeba trzymać go naprawdę blisko podczas migania do notebooka lub nie znajdzie wifi (tak blisko 5-10 cm)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Niesamowity mały i kompaktowy. Pochodzi z przezroczystej folii termokurczliwej, ale bez drutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Jest to bardzo dobry i mały RX. na zdjęciu można go zobaczyć w porównaniu z Crossfire Nano RX.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$21.59
    • US$199.00
    • US$32.99
    • US$32.99
    • US$24.24
    • US$31.49
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$11.54