Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(242)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(242)
    • 5 Star(235)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Najmniejszy odbiornik RC jakiego znam! System ExpressLRS działa naprawdę dobrze na 2.4GHz, a te malutkie EP1 / EP2 można zaktualizować za pomocą telefonu z WiFi... Świetnie. Umieszczenie 2 anteny o różnej długości w pakiecie EP1 jest świetną decyzją: więc pozostaje wystarczająco zapasowe, a w przypadku braku anteny T: odbiorniki te mogą być używane z innymi antenami 2.4GHz (u.FL) także... Jest mały opóźnienie ręcznego - nie ma żadnego (czerwiec 2021), ale wszystkie potrzebne informacje są dostępne (przypinanie, proces aktualizacji...).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Zo0rg
    DE
    04/01/2022

    Toller Empfänger super kompakt und ELRS bekommt immer viele Updates und ist somit auch immer auf den aktuellsten Stand. Binden ist auch kein Problem mit dem Passwort was man sich über den Elrs configuration erstellen kann. Ist jetzt mein 4 Empfänger und alle arbeiten so wie sie es sollen. Schnell Versand aus dem CZ Lager 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Super szybka wysyłka, rozsądne opakowanie. Dzięki, Banggood. ExpressLRS jest obecnie najlepszym systemem, a odbiornik ten jest bardzo lekki / mały, a jednocześnie zapewnia na przykład możliwość aktualizacji SW. Również antena zewnętrzna zapewnia więcej sygnału niż wbudowana w ceramice, jak w EP2 i sprawia, że jest mniej krucha. Czego brakuje w opakowaniu to druty silikonowe (brak dostępnych) i przezroczyste termokurczliwe. Dzięki temu może być to najlepszy pakiet RX.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bangood żegluga była doskonała jak zwykle (szybka z rozsądnym opakowaniem). Dzięki. ExpressLRS jest jednym z najbardziej innowacyjnych systemów RC (bardzo dobrze zoptymalizowana modulacja i najwięcej energii poświęconej na bit ze względu na wykorzystanie inteligentnych kanałów). Odbiornik EP1 Happymodel jest chyba najlepszą opcją w tej rodzinie, ponieważ ze względu na mały rozmiar i podłączenie anteny może służyć od małych do dużych urządzeń (dołączone dwie anteny o różnej długości również w tym pomagają). Do opakowania można dodać jeszcze 4 druty krzemowe (czarne, czerwone, żółte i białe), ponieważ nie każdy ma je w rezerwie. Budowanie firmware było bezbłędne, tak jak aktualizacja WiFi (jest to konieczne ze względu na wiązanie frazy oparte na automatycznym wiązania, chociaż być może w przyszłości, że można by zmienić w interfejsie webowym, jak aktualizacja). To, co można jeszcze poprawić, to jakiś rodzaj pinów (punktów PCB) lub przycisk uruchamiania trybu WiFi (aktualizacja). WiFi jest tak świetny, że nikt nie chce wrócić do serialu. Jeśli nie ma sygnału kontrolnego w trybie WiFi, to pozostaje w trybie WiFi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Odkąd znam esperatorów, nie mogę go już zostawić. Działa idealnie, nigdy nie byłem w stanie się zabezpieczyć. Jest idealny i tańszy od innych. Szybka dostawa, co może być lepsze?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Stan bardzo dobry... Czekam na xpresslrs tx do testu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Doskonała duża odległość i niezawodność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dość małe, zwłaszcza anteny, które spodziewałem się, że będą większe. Najwyraźniej zostały przetestowane tak, aby przenieść nas w promieniu do 35 km, więc nie musisz się martwić o rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Te są bardzo małe. Jak prawie rozmiar nano simcard, i można to określić po moim kciuku dla porównania. Nie mogę się doczekać, żeby to wykorzystać i sprawdzić zasięg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bardzo ważny i naprawdę dobry zasięg. Zostały wysłane z 1.0 i mignąłem 2.0 na nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$25.40
    • US$53.35
    • US$135.99
    • US$9.99
    • US$182.45
    • US$19.62
    • US$69.29
    • US$10.38
    • US$23.99
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$18.99
    • US$105.99
    • US$11.54
    • US$54.27
    • US$162.99
    • US$21.99