Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Podwójny spust i zbiornik przy niskich kosztach. Wszystko otrzymane zgodnie z reklamą. Próbowałam z wodą i alkoholem. Działa, ale trzeba było trochę poszarpać, żeby odpowiednio go spryskiwać. Następnie spróbowałem dwóch kropli taniego akrylu zmieszanego z alkoholem. Był za gruby, więc dodałem więcej alkoholu, ale igła była lepka. Używany cios w tył, aby wymieszać i uwolnić igłę. Zadziałało, ale było plamiste. Wyczyściłem to i spróbuję jeszcze raz. Nie używałem farb do szczotek. Myślę, że tani akryl zadziała, ale odpowiednia mieszanka i środki mieszające będą próbne i błędne. Jestem zadowolony z zakupu. Oczywiście nie jest to profesjonalna szczoteczka lotnicza, ale myślę, że sprawdzi się w podstawowych zadaniach. Plus z adapterem myślę, że można użyć innego i lepszego pióra airbrush.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Chociaż pudełka dotarły uszkodzone, mała szczotka wydaje się działać dobrze, będę musiał zrobić kilka testów, aby zobaczyć rzeczywiste możliwości, ale na razie jestem szczęśliwy, że wszystko się udało. Nie ma jasnych wyjaśnień, jak go wyczyścić i wykonać konserwację po użyciu, a sam papier nie jest maksymalną jasnością. Mam nadzieję, że użyję wszystkich kolorów do pędzli do modelowania... mamy nadzieję! Vi załączone zdjęcia!;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Wygląda zbyt dobrze, by być dobrej jakości! Jeszcze nie Gotten Zbyt Wypróbuj to jeszcze (Ale zaktualizuję tę recenzję, jeśli nie będzie zbyt oczekiwana) Ma ładny kształt, wykonany ze wszystkich metali. Jeden skoczek, najmniejszy to jedyny metalowy Hopper. Pozostałe 2 większe są plastikowe.. Ale ich zbyt duże zbyt rozsądne być wykonane z metalu również.. Jeśli w ogóle mają jakiekolwiek korzyści z metalu Hoppera.. W każdym razie, bardzo fajne. (Moi dwaj przyjaciele, którzy byli dzisiaj, kiedy poczta tu dotarła, były bardzo zazdrosne i wygląda na to, że jest to pozycja ~100 dolarów.. Kiedyś w sklepie było 100 dolarów, dlaczego go nie kupiłem..) Jestem bardzo szczęśliwa jak na razie. &Glad wskoczyłem na wyprzedaż!! PS- już posmarowałem kilka naklejek na to lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Przybył szybko i bez szwanku. Bardzo wysokiej jakości airbrush, działa dobrze podczas korzystania z niego. To na pewno jest warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dotarł szybko w około dwa tygodnie na tej samej umowie, to samo, co zamówiłem i w bardzo dobrym stanie, dzięki sprzedawcy i banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dobrze zapakowane! kocham kocham kocham ten produkt! Najlepiej kupuj EVER! Będzie używany do ciast itp | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Produkt działa bardzo ładnie! Opakowanie zostało trochę uszkodzone, ale produkt jest nieuszkodzony! Nie ma prawdziwych instrukcji na papierze, będziesz musiał sam to rozgryźć. Otrzymałem go w określonym terminie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Przyjechali bezpiecznie i szybko (tylko 3 dni ). wygląda świetnie i dokładnie tak jak opisano. Nie mogę się doczekać, aby go użyć. dzięki BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Received in good condition and very fast. Product is working very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Przepływ powietrza jest w porządku. Używaj go tylko z wodą, a spray jest dobry. Użyję go z farbami airbrush i ponownie sprawdzę. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$29.99
    • US$12.99
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$64.99
    • US$65.99
    • US$178.99