Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • CanVIP3
    TR
    06/02/2021

    To poniżej moich oczekiwań, ale robi to, co powinno. Bez dużej siły, naparstek był ściśnięty, gdy lekko naciskał. Kilka razy nacisnąłem naparstek. Wiele razy ciągnąłem za rękę, a naparsteczki nie wychodzą zbyt ciasno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Testowałem go w terenie i działa idealnie, mogę regulować ciśnienie i im wyższe ciśnienie, tym mocniejsze karbowanie ferrulu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Não estou satisfeito. Veio faltando o alicate. Nas imagens do produto tinha o Alicate Crimpador e a caixa com os terminais, mas só me enviaram os terminais. Quero receber o Alicate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Dobra, dostarczone przed terminem, wszystko zgodnie z reklamą. Świetne narzędzie, zatwierdzone. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo dobrze wysłany, wydaje się bardzo dobrej jakości, pozostaje spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Szybka wysyłka. Przedmiot otrzymany w świetnym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Nie ma co dużo pisać, wszystko zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Doskonałe narzędzie tylko, że wyobrażałam sobie ze szczypcami jest większe, ale wykonam usługi i wtedy będę oceniał spokojniej

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Dobra jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Świetna inwestycja, przybyła w niecałe 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 785
    • Ft6 437
    • Ft5 108
    • Ft6 077
    • Ft4 290
    • Ft2 500
    • Ft2 137
    • Ft3 404
    • Ft4 306
    • Ft2 143
    • Ft5 721
    • Ft6 437
    • Ft11 752
    • Ft4 801
    • Ft3 575
    • Ft2 274
    • Ft3 249
    • Ft4 333