Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/11/2021

    Prawidłowy sprzedawca. duży wybór ustawień językowych. Zegarek działa dobrze, odpowiedź jest dobra. Mam problemy z synchronizacją i konfiguracją Wi-Fi. Mam nadzieję rozwiązać ten problem w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Całkowicie niesamowity zegarek, ze wszystkimi jego funkcjami jest bardziej niż na przykład zegarek Huawei GT. Ten zegarek dostał wszystko, czego potrzebujesz i za naprawdę dobrą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Pakuj ostrożnie, szybko dostarcz. Pełna funkcja jak reklamowane, ale dość gorące użycie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Pas od zegarka jest niewygodny. Minie dużo czasu, zanim zareaguje na podniesienie ręki. Godziny pracy nie są niestety zbyt długie, nawet w powszechnym użyciu. Musi być ładowany codziennie przez półtora dnia. Pasek na zdjęciu to kolejny. Tak jest wygodniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Po 5 miesiącach posiadania tego zegarka jestem szczęśliwy pisząc mini recenzję: Nie miałem takiego zegarka (z pełnymi androidami), ale mogę powiedzieć, że zegarek jest piękny, jego funkcjonalność jest doskonała i wydajność jest najlepsza. Włożyłem drugą kartę sim z tym samym numerem co mój telefon komórkowy i czasami używam jej jako telefonu z słuchawkami czy nie. I to jest bardzo dobre do tego. Zainstalowałem kilka moich ulubionych aplikacji z Playstore i działają bez zarzutu. Cieszę się, że mogę pracować z moim asystentem Google. Nie jestem zadowolony tylko z mocy baterii, ale rozumiem, że jest to największy problem dla wszystkich smartwatchy na rynku. Może wszyscy producenci naprawią to przy pomocy przyszłej technologii, takiej jak energia słoneczna itp. Aby uzyskać większą moc baterii wyłączyłem krokomierz. Do tego mam na prawej ręce mój ulubiony zespół Mi 4, który ma unikalną autonomię baterii. Ten, którego jeszcze nie przetestowałem, to odporność na wodę. Oczywiście nie ma problemu z myciem rąk lub w deszczu, ale może w przyszłości przetestuję to pod prysznicem. Nigdy w morzu. Ogólnie ten smartwatch dla swojej ceny jest doskonały i nie jest gorszy niż inne zegarki z większych firm, które są bardziej znane...

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Dzięki bardzo dobry zegarek poleciłem 👍 A transport był bardzo szybki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jak na razie dobrze.Jedyną wadą jest to, że nie można pobrać apki typu Vitter. Nie wiem dlaczego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Tymczasowo, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo długa poród.... Jak na razie wszystko jest w porządku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Nie działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$310.49
    • US$262.49
    • US$253.05
    • US$17.99
    • US$164.44
    • US$30.56
    • US$38.10
    • US$129.99
    • US$183.99
    • US$54.99