Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(333)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(333)
    • 5 Star(310)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2021

    Czuje się bardzo wytrzymały i lubi dobrą jakość produktu. Działa tak, jak powinno. Jest dostarczany z mocnym plastikowym pudełkiem i angielskimi instrukcjami. Nie używa on żadnych baterii. Ostatni obraz to odczyt wody z odrobiną soli morskiej zmieszanej. Ta przesyłka została spalona i nie została dostarczona bezpośrednio na mój adres, jak w przypadku wszystkich innych dostaw, ale raczej do punktu dostawy i musiałem czekać kolejne 2 tygodnie na dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Wyśmienity produkt!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Świetny produkt, też został skalibrowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Zgodnie z opisem..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Dobrej jakości i łatwego w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2017

    devo ancora controllare bene , fare dei test con anche il densimetro . tutto sommato non mi serviva doppia scala , già ci vedo poco eheheh , però sara comodo leggere anche i dati brix . è leggerino ma cosa aspettarsi dal rifrattometro più economico che c'è , e avere la scatoletta è utile . sono contento e fiducioso . era già tarato , io ho provato con acqua distillata .. luminoso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Ładna jakość budowy. Czuje się silny. Został skalibrowany z pudełka. Widoczność jest doskonała. Czytanie wydaje się być wystarczająco dokładne dla tego nie profesjonalnego urządzenia pomiarowego. W roztworze 80 ml wody i 20 g. Odczyt cukru wynosi 19,4 Bx (teoreticali musi wynosić 20 Bx)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2016

    The device has arrived with user manual written only in Chinese (pictures attached). It is a problem, especially because this device needs a calibration before first use. Moreover, this Chinese user manual seems to come from a different device as the scale unit shown in the pictures was a per mile not a Specific Gravity and there is no BRIX scale at all. The device is suppose to have an automatic temperature compensation function but the user manual contains some temperature compensation table. It would be nice to know if readings taken at temperatures different from 20*C should be compensated manually or not. Another bad thing is the focus handle which is, in my opinion, too loose. I only hope that the readings will be quite accurate as I haven't tested it yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2018

    Fully functionaly, build quality not-a-best, but in norm. I use it for get info about sugar (and alcohol) in my homemade wines. Check my photos. I recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    La relación calidad/precio esta excelente, buen producto para empezar a hacer las cosas de manera profesional, a un precio accesible para los que vamos iniciando en la producción de bebidas azucaradas, o fermentadas, cumple con todas las características de un buen producto, incluso me llego antes del tiempo esperado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 131
    • Ft17 589
    • Ft2 679
    • Ft8 046
    • Ft4 710
    • Ft5 364
    • Ft4 212
    • Ft5 623
    • Ft4 979
    • Ft7 664
    • Ft2 320
    • Ft6 635
    • Ft3 980
    • Ft3 831
    • Ft2 297
    • Ft5 640
    • Ft10 287
    • Ft13 274