Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1658)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1658)
    • 5 Star(1557)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    To bardzo ładny zestaw, poza tym, że powinien być z grzewczym zlewem i wentylatorem. Posiada miejsce na regulator napięcia wentylatora, który jest przydatny do jazdy licznikiem prądu woltowego & (czerwony/niebieski). Wymieniłem to CT7824 na CT7812 (12wolt reg) do jazdy DVM i 40x40mm 12v wentylator używany na wielu drukarkach 3D. Weź duży Heat- zlew i wentylator do tego zestawu. Zestaw był wyposażony w jeden zestaw złączy do zdalnego montażu jednego z rezystorów zmiennych, ponieważ są zbyt blisko PCB. Instrukcje były łatwe do pobrania i zrozumienia. Zlew grzejny może być przymocowany do tranzystora i mocowany do PCB. Korzystanie z DVM z powyższej recenzji.(Geekcreit DVAM)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Najlepszy majsterkowicz do użytku. W internecie jest oczywiście powód do badań. I z możliwością godzinę temu mamy liniowe zastosowanie do światła i światła!!! Najlepsze DIY dla amatorów. W internecie jest za dużo materiałów, żeby pomóc. A z dodatkiem starego transformatora mamy liniowy zasilacz do światła i podstawowego zastosowania!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Wielkie zakupy, zamówienie złożone i dostarczone 15 dni później na poczcie, gratulacje dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografii, to dotknęło mnie wiele małych rzeczy w jednym zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Zgromadzę się, jak tylko będę miał czas na rozdzielenie, zorganizowanie, przetestowanie elementów, poprawienie zgiętych szpilek chipsów, drukowanie PDF z wytycznymi dotyczącymi układu i montażu, przejście na rynek Kup Heatsink... Nie jest to jednak skomplikowane ani trudne, ale może istnieć kilku pomocników, dla których nie byłoby problemu z dopłatą dodatkowej kwoty, wartości uczciwej dla producenta z Hiland i dla mnie. Moje pierwsze źródło z kontrolą napięcia używa 1 lm7805, 2 rezystory, 1 potentiometr i 12n3772, działa dobrze od 1981 roku w zakresie od 6v do 24v z limitem 20 amperów, to nowe źródło nie będzie ostatnie. Wielkie przejęcia, wniosek złożony i dostarczony 15 dni później na poczcie, pozdrowienia dla zespołu BG za dobrą pracę. Dotarł w prostym opakowaniu z wyściełanym ochranianiem niektórych różnych przedmiotów, i w idealnym stanie. Po otwarciu i fotografowaniu, zajęło mi to dużo małych rzeczy w zakupie i nie miałem zbyt wiele czasu wolnego, jednak zrobiłem kilka testów i obserwacji. Zgromadzę się, jak tylko będę miał czas na oddzielenie, uporządkowanie, testowanie elementów, naprawienie zakręconych chipów, drukowanie PDF z harmonogramem i wytycznymi montażowymi, idź na rynek Kup dysiper ciepła... Nie jest to skomplikowane ani trudne, ale mogą być tacy pomocnicy, za co nie miałby problemu z dopłaceniem dodatkowej kwoty, godnej wartości producentowi Hilanda i mnie. Moje pierwsze źródło z kontrolą napięcia używa 1 lm7805, 2 rezystory, 1 potentiometr i 12n3772, działa dobrze od 1981 roku z 6v do 24v z limitem 20 ampułek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Otrzymałem dziś rzeczy, wszystkie wydają się w porządku, chociaż nie były dobrze zapakowane. Przetestuję je na kilka dni, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, działa Dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Było bardzo miło złożyć zestaw, może kupię kolejny raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    pcb i komponenty wygląda dobrej jakości, bardzo szybka dostawa zajęło tylko tydzień od zamówienia do dostawy, ładnie zapakowane, nie mogę czekać, aż będę miał czas, aby złożyć to wszystko razem i przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Otrzymany produkt jest wysokiej jakości przybył z wyprzedzeniem jest w porządku, jak reklamowane, już składam, aby zacząć używać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Dobry sprzedawca, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Najwyższej jakości produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 538
    • Ft5 227
    • Ft5 444
    • Ft7 859
    • Ft3 629
    • Ft5 082
    • Ft5 350
    • Ft4 085
    • Ft5 280
    • Ft8 488
    • Ft2 538
    • Ft9 746
    • Ft5 082
    • Ft9 177
    • Ft3 629
    • Ft5 280
    • Ft13 568
    • Ft1 151