Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/04/2017

    It seems like a rigid magnetic digital scale, it comes with mounts for all the part. It has a mini-USB cable that plugs in read out. This kinda DRO can be used with a famous program that uses them to display on a Tablet via a PCB microprocessor. I will order a bigger one, ones i got the opportunity.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2017

    Le produit était pas trop bien protégé comme c'était un produit assez fragile, il manque toutes les petites vise pour l'assemblage ça vas être très dure a trouver, mais je n'ai pas encore servi du produit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    All good, I would recomment to buy it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Szybka dostawa i dobrze zapakowana ta rzecz robi dokładnie to, co powinna. Dokładność pasuje do mojego cyfrowego kalibru. Nie ma problemów z dopasowaniem do mojego młota A31 planisty/grubienia - pod wrażeniem zakresu małych nawiasów i różnych sposobów montażu odczytu. Sporo się nad tym zastanowiło i jest to bardzo pomocne przy montażu obu sekcji. Brak instrukcji, ale nie są one naprawdę potrzebne, ponieważ operacja jest prosta. Wszystko wydaje się być dobrej jakości, więc bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    Very impressed with the quality of this item for the price. Very usable in a variety of applications where a direct positional readout is needed on a moving element.The plastic housings are a bit thin, but the structural elements are metal, and feel nice and firm. I haven't yet been able to assess the accuracy, but I'm pretty confident that it will be good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2017

    Сразу после открытия коробки обнаружились потертости вплоть до контактов на самой линейке. При тестовом прогоне нащупал небольшое затруднение перемещения датчика во второй половине линейки сразу после потертостей. При проверке обнаружил, что линейка изогнута на 1-2 мм.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2017

    Peccato per l'alimentazione a batteria, e la mancanza di una porta digitale, ma nel complesso è un ottimo oggetto a un prezzo strepitoso!!!! Lo sto utilizzando al posto del nonio dell'asse y (ormai illeggibile) su una vecchia fresatrice. Vista la qualità del prodotto, la facilità d'installazione e la facilità d'uso e di lettura, penso che lo comprerò anche per gli altri assi. Non funziona più se si bagna con refrigerante, una volta pulito riprende a funzionare, consiglio di proteggerlo il più possibile dall'umidità. Per quello che riguarda la ripetitività delle misure il decimo di mm è garantito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2018

    I ordered one of these and two of the 300mm scales. For whatever reason the 200mm scale would not turn on. Banggood sent me a replacement and that one works fine. I installed these on my mini milling machine and now everything goes much quicker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2018

    Универсальный прибор повышенного спроса. Промышленный дизайн. Прост в установке и использовании. Цена доступная. 5 баллов.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 018
    • Ft5 144
    • Ft14 226
    • Ft7 263
    • Ft4 841
    • Ft10 487
    • Ft4 841
    • Ft12 107
    • Ft29 018
    • Ft4 892
    • Ft3 327
    • Ft8 389
    • Ft4 538
    • Ft16 430
    • Ft15 382
    • Ft7 690
    • Ft10 835
    • Ft22 948